Δευτέρα, 28 Οκτωβρίου, 2024
More

    Μίκης Θεοδωράκης: Η κόρη του, Μαργαρίτα, άνοιξε τις πόρτες του ιστορικού σπιτιού της στο Κουκάκι – ΒΙΝΤΕΟ

    Το ιστορικό σπίτι της στο Κουκάκι άνοιξε η Μαργαρίτα Θεοδωράκη στην κάμερα της εκπομπής της Σταματίνας Τσιμτσιλή. Η κόρη του Μίκη Θεοδωράκη “ξενάγησε” το κοινό στην ιδιαίτερη και πολύχρωμη οικία και διηγήθηκε ιστορίες από το παρελθόν.

    Σχετικά με το φόρεμα που είναι στολισμένο μέσα στο σπίτι, η Μαργαρίτα Θεοδωράκη ανέφερε: «Έχω κρατήσει το φόρεμα της μητέρας μου από το 1959, όταν χόρευε μπαλέτο. Δεν το ξαναφόρεσε, το είχε κρυμμένο, το βρήκα και το έβαλα εγώ. Εγώ δεν το φόρεσα ποτέ».

    Ακόμα, η κόρη του αείμνηστου Μίκη Θεοδωράκη εξήγησε: «Έχω πολλά αναμνηστικά από τα ταξίδια που πήγαινα. Ένα πράγμα από εδώ, ένα από εκεί κι έτσι γέμισα το καθιστικό. Δεν δένομαι με τα αντικείμενα. Ωραία είναι, εμένα μου αρέσει αυτό το περιβάλλον, είναι έτσι παιδικό».

    Επιπλέον, είπε ότι: «Σε αυτήν την τραπεζαρία κάθονταν πολλοί υπουργοί που ήταν φίλοι του πατέρα μου. Πολλοί φίλοι, ηθοποιοί, τραγουδιστές…

    Είχαμε τη συνήθεια ως οικογένεια μία φορά την εβδομάδα να κάνουμε πάρτι αφιερωμένο σε κάποιο είδος. Το πιο επιτυχημένο πάρτι, ήταν το «πάρτι πατάτα»!».

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ