Τρίτη, 29 Οκτωβρίου, 2024
More

    Τζάκι Αποστέλ: Η σύντροφος του Κρουζ Μπέκαμ αποκάλυψε την τεράστια ουλή που έχει στην πλάτη της – «Έμαθα να περπατάω ξανά»

    Η Τζάκι Αποστέλ, σύντροφος του Κρουζ Μπέκαμ, συγκίνησε τους διαδικτυακούς της φίλους με μια ανάρτηση στο Instagram που αποκάλυψε μια δύσκολη περιπέτεια με την υγεία της.

    Σε InstaStory που δημοσίευσε, η 29χρονη έδειξε μια τεράστια ουλή κατά μήκος της σπονδυλικής της στήλης — συνέπεια μιας πολύ σοβαρής χειρουργικής επέμβασης, η οποία, όπως δήλωσε η ίδια, την υποχρέωσε να «μάθει να περπατά ξανά».

    Παρότι η Τζάκι Αποστέλ δεν ανέφερε λεπτομέρειες για τη φύση του χειρουργείου, αποκάλυψε πως η επέμβαση έγινε πριν από τρεις μήνες. Στην αρχή, μετά την εγχείρηση, βρέθηκε αντιμέτωπη με τη δυσκολία να σταθεί όρθια, γεγονός που δοκίμασε τις αντοχές και την αποφασιστικότητά της.

    Η ανάρτηση δεν άργησε να προσελκύσει την προσοχή των ακολούθων της, οι οποίοι έσπευσαν να της στείλουν μηνύματα συμπαράστασης και ευχές για ταχεία ανάρρωση.

    «Τυχαία σκέψη. Άγριο να σκεφτεί κανείς ότι πριν από τρεις μήνες μάθαινα ξανά να περπατάω και δεν μπορούσα να σηκωθώ», γράφει. «Σωματικά και ψυχικά πέρασα δύσκολα, μου πήρε πολύ καιρό για να είμαι ξανά εντάξει με τον εαυτό μου», ανέφερε.

    «Τα σώματά μας είναι φοβερά και ικανά για τόσα πολλά. Αφιερώστε ένα λεπτό για να είστε ευγνώμονες για τη δύναμή σας, οτιδήποτε και αν βιώνετε. Όλοι γνωρίζουμε ότι είναι εντάξει να μην είμαστε πάντα καλά και ελπίζουμε όλοι να φροντίζουν τον εαυτό τους επικεντρωμένοι στην ψυχική και σωματική υγεία τους», γράφει η Τζάκι.

    «Στέλνω σε όλους αγκαλιές υγείας και αγάπη!», καταλήγει στην ανάρτησή της.

    Τζάκι Αποστέλ: Η σύντροφος του Κρουζ Μπέκαμ αποκάλυψε την τεράστια ουλή που έχει στην πλάτη της – «Έμαθα να περπατάω ξανά»

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ