Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024
More

    Νέο Trailer Απο Το Remake Του «Ben-Hur»

    ben-hur-trailer-2

    Η Paramount κυκλοφόρησε ένα νέο trailer απο το «Ben-Hur», το remake της επικής ταινίας του William Wyler που κυκλοφόρησε το 1959, με πρωταγωνιστή τον Charlton Heston.

    «Ενας Εβραίος πρίγκηπας παγιδεύεται απο ένα Ρωμαίο αξιωματικό (και φίλο του), για ένα έγκλημα που δεν διέπραξε ποτέ. Ετσι, καταδικάζεται και στέλνεται στίς γαλέρες σαν σκλάβος για την υπόλοιπη ζωή του. Εκεί όμως θα ξανακερδίσει την ελευθερία του και θα επιστρέψει πίσω αναζητώντας την εκδίκηση του.»

    Στην σκηνοθεσία του remake βρίσκεται ο Timur Bekmambetov («Night Watch», «Abraham Lincoln: Vampire Hunter»), ενώ το σενάριο που βασίζεται στη νουβέλα του Lew Wallace, έγραψαν ο Keith Clarke («The Way Back») και ο John Ridley («12 Years a Slave»).

    Την κινηματογράφηση του φίλμ έχει αναλάβει ο Oliver Wood («The Bourne Supremacy», «The Bourne Ultimatum»), ενώ την μουσική υπογράφει ο Marco Beltrami («The Hurt Locker»).

    Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Juda Ben-Hur βρίσκεται ο Jack Huston («Boardwalk Empire»), στο ρόλο του Messala βρίσκεται ο Toby Kebbell («RocknRolla»), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Morgan Freeman («The Shawshank Redemption»), James Cosmo («Braveheart»), Nazanin Boniadi («Homeland»), Rodrigo Santoro (300), Pilou Asbaek («A Hijacking»), Sofia Black-D’Elia, Marwan Kenzari, Ayelet Zurer, Haluk Bilginer.

    Το νέο trailer διαθέτει ατμόσφαιρα τηλεταινίας και ένα εντελώς αταίριαστο soundtrack, που δεν βοηθά καθόλου στην βελτίωση του αρνητικού κλίματος γύρω απο το remake, που ούτως ή άλλως είναι αχρείαστο.

    [ad id=”6783″]

    Το «Ben-Hur» θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα στις 8 Σεπτεμβρίου.

    Δείτε το trailer:

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ