Tο see through της ημέρας ανήκει στην Ρία Αντωνίου

Tο see through της ημέρας ανήκει στην Ρία Αντωνίου

RIA4

Σε πρώτο πλάνο το εσώρουχο και η ετικέτα του φορέματος

Έχει ποζάρει για το Playboy και το Esquire και έχει αφήσει το δικό της στίγμα στο χώρο του μόντελινγκ και στα καλλιστεία. Ο λόγος για την Ρία Αντωνίου που πάντα κάνει τους άντρες να μην μπορούν να πάρουν τα μάτια τους από πάνω της.

Αυτή τη φορά η ελληνίδα καλλονή έκλεψε την παράσταση με την αποκαλυπτική της εμφάνιση στο 73ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας στην πρεμιέρα του «The Bad Batch».

RIA3

Το 28χρονο μοντέλο έδειξε χωρίς δισταγμό στους φωτογράφους τα καλοσχηματισμένα της οπίσθια και τα καλλίγραμμα πόδια της φορώντας μια see through τουαλέτα.

[ad id=”6783″]

Με ιδιαίτερη χάρη πόζαρε στο κόκκινο χαλί κάνοντας τα φλας να αστράφτουν και να εστιάζουν στο μικροσκοπικό εσώρουχό της αλλά και την ετικέτα του φορέματος που δεν πρόλαβε να κόψει.

RIA5

RIA5 RIA2

Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
Newsroom
Newsroomhttp://refreshnews.gr/
Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

spot_img