Δευτέρα, 3 Φεβρουαρίου, 2025
More

    Συγκινεί η Πόπη Δομάζου: «Η αύρα του Μίμη ήταν εκεί και βοήθησε στην ανατροπή…»

    Το χθεσινό (1/2) παιχνίδι Παναθηναϊκός – ΟΦΗ, στο Ολυμπιακό Στάδιο για την 21η αγωνιστική της Super League, ήταν αφιερωμένο στον Μίμη Δομάζο. Η μικρότερη κόρη του αείμνηστου ποδοσφαιριστή, που έφυγε από τη ζωή πριν από λίγες μέρες, Πόπη Δομάζου, προχώρησε σε μία συγκινητική ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram, μετά το τέλος του αγώνα.

    Συγκεκριμένα, η Πόπη Δομάζου έγραψε: «Ημέρα Μίμη Δομάζου. Όπως δήλωσε και ο προπονητής του Παναθηναϊκού – η αύρα του Μίμη ήταν εκεί και βοήθησε στην ανατροπή του αποτελέσματος… Με νίκη για το τριφύλλι μας.

    Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Παναθηναϊκό και τον Πρόεδρο Γιάννη Αλαφούζο για την εξαιρετικά συγκινητική και τιμητική βραδιά. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο, φιλάθλους, συμπαίκτες, δημοσιογράφους και φίλους που ήταν απόψε στο ΟΑΚΑ για τον Στρατηγό».

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ