Νέος συναγερμός έχει σημάνει εδώ και λίγη ώρα έξω από το ξυλουργείο που διατηρεί ο 60χρονος στους Γόννους του δήμου Τεμπών, στη Λάρισα.
Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το onlarissa.gr, λίγα λεπτά μετά τις 3 το μεσημέρι ακούστηκαν τέσσερις πυροβολισμοί και ένα κρότος από το σημείο όπου παραμένει ταμπουρωμένος ο δράστης του διπλού φονικού. Λίγο αργότερα ακούστηκαν άλλοι τρεις πυροβολισμοί.
Όπως έχει ήδη μεταδοθεί, ο δράστης φέρεται να έχει στην κατοχή του και μία χειροβομβίδα.
Οι κάτοικοι της περιοχής είναι ανάστατοι, ενώ στο σημείο εξακολουθούν να βρίσκονται αυξημένες αστυνομικές δυνάμεις και άνδρες των ΕΚΑΜ από τη Θεσσαλονίκη.
Υπενθυμίζεται ότι λίγο νωρίτερα η ΕΛ.ΑΣ. είχε καλέσει τους πολίτες να μην προσεγγίζουν την περιοχή και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των αστυνομικών, όσο διαρκεί η επιχείρηση της διαπραγμάτευσης με τον δράστη.