Τετάρτη, 12 Φεβρουαρίου, 2025
More

    Θεσσαλονίκη: Στρατιωτικός καταδικάστηκε για τηλεοπτική «πειρατεία»

    Υπαξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας καταδικάστηκε σε φυλάκιση 3 ετών και επιπλέον χρηματική ποινή 5.000 ευρώ για «πειρατεία» συνδρομητικών καναλιών.

    Σύμφωνα με απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, ο 50χρονος διέθετε παράνομο λογισμικό, με το οποίο διαμοίραζε τηλεοπτικό σήμα σε απροσδιόριστο αριθμό χρηστών, εξασφαλίζοντας με τον τρόπο αυτό ένα επιπλέον εισόδημα.

    Ο ίδιος φαίνεται να «διαφήμιζε» τις υπηρεσίες του μέσω σελίδας κοινωνικής δικτύωσης παραπέμποντας τους «πελάτες» του ως προς την καταβολή της αμοιβής του σε συγκεκριμένη ιστοσελίδα οικονομικών συναλλαγών.

    Απολογούμενος αρνήθηκε την κατηγορία, λέγοντας ότι λόγω των τεχνικών του γνώσεων αναλάμβανε να επιδιορθώσει υπολογιστές και ρολόγια.

    Απολογούμενος αρνήθηκε την κατηγορία, λέγοντας ότι λόγω των τεχνικών του γνώσεων αναλάμβανε να επιδιορθώσει υπολογιστές και ρολόγια.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ