Σάββατο, 22 Φεβρουαρίου, 2025
More

    Οι ομάδες χωρίζονται για 8 συγκεκριμένες μονομαχίες – Τι θα δούμε απόψε

    Στο χθεσινό (19.02.2025) επεισόδιο του MasterChef, ο Βασίλης Φέρρος και ο Παναγιώτης Φωτόπουλος είναι οι δυο διαγωνιζόμενοι που κέρδισαν τη Δοκιμασία Ασυλίας σε πέντε στάδια.

    Μαζί με τη Μαίρυλιν Ντάμερον και τον Κλεό Ιμπραχίμι θα παρακολουθήσουν τις επόμενες μαγειρικές δοκιμασίες στο MasterChef από την ασφάλεια του εξώστη, φορώντας τις λευκές ποδιές τους.

    Απόψε, Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου, οι 16 παίκτες, που συνεχίζουν παλεύουν για την παραμονή τους στον διαγωνισμό σε αυτή την εβδομάδα θρίλερ, θα λάβουν μέρος σε οκτώ συγκεκριμένες μονομαχίες και μόνο για σήμερα θα χωριστούν σε δυο προσωρινές μπριγάδες.

    Στο τέλος της ημέρας οι οκτώ κερδισμένοι θα φορέσουν και πάλι τις λευκές ποδιές και θα είναι ασφαλείς.

    Οι οκτώ ηττημένοι θα κληθούν αύριο να υπερασπιστούν τη θέση τους στο MasterChef 2025.

    Ποιοι θα καταφέρουν να δώσουν απόψε τον καλύτερό τους εαυτό, προκειμένου να αποφύγουν αύριο την εξαιρετικά απαιτητική Δοκιμασία Αποχώρησης με αντιγραφή πιάτου;

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ