Μία πολύ τρυφερή φωτογραφία δημοσίευσε το Σάββατο (22/2) στον λογαριασμό της στο Instagram η Μαίρη Συνατσάκη, στην οποία πρωταγωνιστούν η δημιουργός περιεχομένου και η 2 ετών κόρη της, Ολίβια.
Στην φωτογραφία, η Μαίρη Συνατσάκη και η μικρή Ολίβια έχουν μπει μέσα στο γκρι πουλόβερ της, ενώ είναι αγκαλιασμένες. Μάλιστα, τα ενωμένα σώματά τους έχουν σχηματίσει μία καρδιά.
«Η αγκαλιά στην παγωνιά», έχει γράψει η επιχειρηματίας και παρουσιάστρια στην λεζάντα της ανάρτησής της και έχει προσθέσει μία κόκκινη καρδιά. Η Μαίρη Συνατσάκη αποκάλυψε επίσης πως την φωτογραφία τράβηξε η δίδυμη αδελφή της, Αλίκη Συνατσάκη.
Σε ανάρτηση που είχε πραγματοποιήσει για την «Γιορτή της Μητέρας» το 2024, η δημιουργός περιεχομένου είχε δημοσιεύσει μία φωτογραφία με την κόρη της και είχε γράψει στη λεζάντα: «Με έκανες μαμά και ξεκλείδωσες όλο κάτι καινούργιες πίστες αυτής της ζωής. Καινούργια πίστα αγάπης αλλά και άγχους. Λατρείας αλλά και υποχρεώσεων. Νοιαξίματος και πανικού. Υπομονής και δύναμης και μια αίσθηση ενστίκτου μαγική.
Μου λείπουν όλα από την προηγούμενη μου ζωή αλλά δεν θέλω τίποτα πίσω αν δεν έχω εσένα. Είναι βράδια που ανυπομονώ να κοιμηθείς για να κάνω δικά μου πράγματα και καταλήγω να βλέπω τις φωτογραφίες και τα βίντεο που σε έβγαλα μέσα στην ημέρα. Είναι όλα παράλογα και εντελώς λογικά ταυτόχρονα… • είναι τέτοιες οι ημέρες και δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα άλλο σήμερα από τις μανάδες που χάνουν τα παιδιά τους. Αυτός ο κόσμος χρειάζεται περισσότερη μητρική φροντίδα σε όλα τα επίπεδα. Μακάρι να του την δώσουμε».