«Δεν επέτρεψα αυτή η συμπεριφορά να γίνει κακοποιητική, έβαλα τα όριά μου», είπε η Μαρία Αναστασοπούλου.
Στην εκπομπή Breakfast@star και τη Σοφία Μανουσακίδου μίλησε η Μαρία Αναστασοπούλου. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια απάντησε, μεταξύ άλλων, και για τις άσχημες συμπεριφορές στο χώρο.
«Στέλνω κι εγώ τα χαιρετίσματά μου στον Γιώργο (Παπαδάκη). Ήμασταν δύο χρόνια μαζί, είναι λογικό να θυμάται ο ένας τον άλλον με αγάπη. Δεν υπάρχει άσχημο συναίσθημα όταν διαφωνείς στη δουλειά, έχω προχωρήσει παρακάτω», είπε αρχικά η Μαρία Αναστασοπούλου.
Για τη δήλωση του Κώστα Φραγκολιά, ότι «η Μαρία έκανε το αγροτικό της δίπλα στον Γιώργο Παπαδάκη. Είχα απορία πώς βγήκε ότι θα αναλάμβανε εκπομπή», η Μαρία Αναστασοπούλου απάντησε: «Όντως ήθελα να γίνω… γιατρός, αλλά δεν τα κατάφερα. Δεν ξέρω τι εννοούσε ο Κώστας. Πριν πάω στον Γιώργο, ήμουν πολλά χρόνια σε αυτή τη δουλειά».
Η Μαρία Αναστασοπούλου ανέφερε επίσης: «Στη δουλειά έχω βιώσει συμπεριφορές που δεν επέτρεψα να γίνουν κακοποιητικές. Το πρόβλημα το έχει αυτός που ασκεί τη βία. Αντιμετώπισα τις άσχημες συμπεριφορές βάζοντάς τα όριά μου».