Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου, 2025
More

    Τέμπη: ΟΕΝΓΕ και ΠΟΕΔΗΝ συμμετέχουν στην 24ωρη απεργία

    Κάλεσμα στους γιατρούς να συμμετέχουν στην 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση στις 28 Φεβρουαρίου, με αφορμή τη συμπλήρωση δυο ετών από την τραγωδία των Τεμπών, απευθύνει η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ).

    Η ΟΕΝΓΕ κατηγορεί τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο ότι παίζει «απεργοσπαστικό ρόλο». «Την ώρα που όλη η χώρα από τη μία άκρη στην άλλη κινείται σε απεργιακούς ρυθμούς και προετοιμάζει τη μεγάλη απεργιακή κινητοποίηση στις 28 Φεβρουαρίου, μέρα συμπλήρωσης 2 χρόνων από το έγκλημα στα Τέμπη, η ηγεσία του ΠΙΣ όχι μόνο καταψήφισε την πρόταση για απεργία αλλά παίζει και απεργοσπαστικό ρόλο. Για να «ξεπλυθεί» από την επιχείρηση υπονόμευσης της απεργίας και των απεργιακών συγκεντρώσεων, τις οποίες βαφτίζει εκδηλώσεις, καλεί τους συναδέλφους αντί να απεργήσουν, να εξετάσουν δωρεάν νέους ηλικίας 16 έως 30 ετών».

    24ωρη απεργία από την ΠΟΕΔΗΝ

    Η Εκτελεστική Επιτροπή της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ), αποφάσισε να προκηρύξει 24ωρη πανελλαδική απεργία στο πλαίσιο της απεργίας της ΑΔΕΔΥ στις 28 Φεβρουαρίου.

    Δύο χρόνια μετά και το δυστύχημα των Τεμπών παραμένει ανεξιχνίαστο και χωρίς να έχουν αποδοθεί ευθύνες και τιμωρία στους υπεύθυνους», αναφέρει η ΠΟΕΔΗΝ.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ