Στο πένθος έχει «βυθιστεί» η τοπική κοινωνία στο Ηράκλειο για τον θάνατο του 41χρονου Σπύρου Βιολάκη, που σκοτώθηκε στο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε νωρίτερα, το μεσημέρι της Τετάρτης 26 Φεβρουαρίου.
Όπως μεταδίδει το creta24, o 41χρονος πατέρας, ήταν ποδοσφαιριστής του Ηρακλή Νιπιδιτού.
Ο πρόεδρος του Ηρακλή Νιπιδιτού, Δημήτρης Κολόνιας με ένα συγκλονιστικό μήνυμα αποχαιρετά τον 41χρονο, με ανάρτηση του στη σελίδα της ομάδας στο Facebook: «Με μεγάλη λύπη και οδύνη πρέπει να ενημερώσω ότι δυστυχώς ο ποδοσφαιριστής μας και αγαπημένος φίλος Σπύρος Βιολάκης δεν είναι πια μαζί μας…Πέταξε ψηλά».
Ο 41χρονος είχε κατεύθυνση από το Αρκαλοχώρι προς Ηράκλειο, όταν για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο έχασε τον έλεγχο, χτύπησε σε στηθαίο και ακολούθως σε διερχόμενο αυτοκίνητο στο αντίθετο ρεύμα.
Αυτόπτες μάρτυρες που μίλησαν στο Creta24, ανέφεραν πως είδαν το δεξί πόδι του οδηγού της μηχανής σε μεγάλη απόσταση από το σώμα του. Όπως επιβεβαίωσε και ο αναπληρωτής διοικητής του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Ηρακλείου, Κώστας Δανδουλάκης, ο 41χρονος μεταφέρθηκε διαμελισμένος και νεκρός στο νοσοκομείο.
Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, δεν επανήλθε στη ζωή.