Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου, 2025
More

    Βουλή: Σε βαρύ κλίμα διεξήχθη ο κοινοβουλευτικός έλεγχος λόγω των συλλαλητηρίων

    Σε βαρύ κλίμα, λόγω των σημερινών συλλαλητηρίων, για τα δύο χρόνια από το σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών, διεξήχθη ο κοινοβουλευτικός έλεγχος.

    «Αυτή την ημέρα θα προτιμούσα να μην συζητήσουμε για άλλα θέματα και να εστιάσουμε στην τραγωδία τιμώντας τη μνήμη των θυμάτων», είπε ο υφυπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, Θάνος Πετραλιάς, ο οποίος εξέφρασε τη θλίψη του και τη συμπαράστασή του, πρωτίστως στις οικογένειες όσων επλήγησαν.

    «Στεκόμαστε με σεβασμό και υποκλινόμαστε στη μνήμη των θυμάτων», είπε εκ μέρους του ΠΑΣΟΚ, ο βουλευτής Ιλχάν Αχμέτ, δηλώνοντας ότι «θα παρασταθούμε» στις διαδηλώσεις του ελληνικού λαού.

    Σημειώνεται ότι από τις σημερινές 17 προγραμματισμένες ερωτήσεις, συζητήθηκαν μόνο 4, κατόπιν συνεννόησης ή λόγω κωλύματος βουλευτών.

     

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ