Σάββατο, 1 Μαρτίου, 2025
More

    Πλήθος κόσμου στην κηδεία του

    Πλήθος κόσμου στην κηδεία του

    Σε κλίμα βαθιάς οδύνης γίνεται η κηδεία του Μ. Λιδάκη στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Ηράκλειο.

    Η οικογένεια και οι φίλοι του, αλλά απλός κόσμος που τον αγάπησε μέσα από τα τραγούδια του έσπευσαν να του πουν το τελευταίο αντίο.

    Στην κηδεία το παρών δίνουν και σπουδαίοι καλλιτέχνες, όπως η Χαρούλα Αλεξίου, η Γλυκερία και ο Μάριος Φραγκούλης, άνθρωποι που ήταν δίπλα του καλλιτεχνικά και με τους οποίους είχε συνεργαστεί σε αξέχαστα τραγούδια. Στην εξόδιο ακολουθία είναι παρόντες επίσης τα αδέρφια Στρατάκη και ο Μανόλης Κονταρός, αλλά και πλήθος κόσμου που τον αγάπησε αφού υπήρξε αγαπημένος τραγουδιστής όλης της Κρήτης.

    Στεφάνια κατέθεσαν ο Σωκράτης Μάλαμας, ο Νίκος Μακρόπουλος, που ήταν πολύ καλοί του φίλοι, ο Γιώργος και η Άννα Νταλάρα, η ΠΑΕ ΟΦΗ, η “Θύρα 4” και πολλοί άλλοι. “Καλό ταξίδι αδελφέ”, γράφει στο στεφάνι του Νίκου Μακρόπουλου έξω από τον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Μηνά, όπου τελείται η εξόδιος ακολουθία.

    Όπως υπενθυμίζει το neakriti που δημοσιεύει και φωτογραφίες και βίντεο ο αγαπημένος καλλιτέχνης πέθανε δύο ημέρες πριν κλείσει τα 65 του χρόνια.

    neakriti
    neakriti
    neakriti
    neakriti

    Πηγή

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ