X
Τρίτη, 1 Απριλίου, 2025
More

    Έχω ζήσει μεγάλους έρωτες στην Ανατολή

    Έχω ζήσει μεγάλους έρωτες στην Ανατολή

    «Όταν ένας Πέρσης με κοιτούσε στα μάτια κι ήταν σαν τον Αλέν Ντελόν, με μάγεψε κι ίσως τον μάγεψα κι εγώ» ανέφερε η Δέσποινα Μοιραράκη.

    Η Δέσποινα Μοιραράκη καλεσμένη της Αθηναΐδας Νέγκα στο “Καλύτερα Αργά” μίλησε για τους μεγάλους έρωτες που έχει ζήσει στην Ανατολή.

    «Έχω ζήσει μεγάλους έρωτες στην Ανατολή. Κατά την περίοδο που ήμουν με τον δεύτερο άντρα μου, δεν έλεγα πολλά. Είχε σχέση με τη δουλειά μας. Την περίοδο εκείνη δεν περνούσα απαρατήρητη. Ήταν πολύ αξιοπερίεργο μία κοπέλα να είναι επιχειρηματίας σε έναν ανδροκρατούμενο χώρο» είπε η Δέσποινα Μοιραράκη.

    «Δεν μου έδινε κανείς σημασία κι όταν ένας Πέρσης με κοιτούσε στα μάτια κι ήταν σαν τον Αλέν Ντελόν, με μάγεψε κι ίσως τον μάγεψα κι εγώ.

     

    Είμαι πολύ φιλελεύθερο άτομο. Αν νιώσω ότι το αρσενικό με καταδυναστεύει, δεν μπορώ» πρόσθεσε η Δέσποινα Μοιραράκη.

    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

    spot_img

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ