X
Τρίτη, 8 Απριλίου, 2025
More

    Καλαμάτα: Την Τετάρτη στον ανακριτή ο 47χρονος που προκάλεσε χάος σε δρόμους και σοβαρό τροχαίο έπειτα από καταδίωξη

    Καλαμάτα: Την Τετάρτη στον ανακριτή ο 47χρονος που προκάλεσε χάος σε δρόμους και σοβαρό τροχαίο έπειτα από καταδίωξη

    Την Τετάρτη 9 Απριλίου, θα περάσει την πόρτα της ανακρίτριας, στα δικαστήρια της Καλαμάτας, προκειμένου να απολογηθεί, ο 47χρονος Ρομά, που το πρωί του Σαββάτου (05/04) προκάλεσε σοβαρό τροχαίο ατύχημα, ενώ νωρίτερα αποπειράθηκε να κλέψει οικία στα Μενινά, και στη συνέχεια, αφού αγνόησε «σήμα» της αστυνομίας για έλεγχο, ακολούθησε άγρια και επικίνδυνη καταδίωξη σε κεντρικούς δρόμους της πόλης.

    Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο «γνώριμος» στις αρχές Ρομά, σεσημασμένος για περιπτώσεις ληστειών και κλοπών, αφού κατάφερε αρχικά να διαφύγει πεζός από τη διασταύρωση Ρουμελιώτη & Παλαιολόγου, όπου προκάλεσε το τροχαίο, συνελήφθη αργά το απόγευμα του Σαββάτου σε καταυλισμό Ρομά στον Αγ. Κωνσταντίνο των Αρφαρών, έπειτα από επιχείρηση αστυνομικών από την Ασφάλεια της Καλαμάτας.

    Αργά το απόγευμα της Κυριακής (06/04) βρέθηκε ενώπιων του Εισαγγελέα πρωτοδικών, όπου άκουσε τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει και είναι η απόπειρα κλοπής, η επικίνδυνη οδήγηση καθώς και η απείθεια.

    Μέχρι στιγμής, άκαρπες παραμένουν οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό του 51χρονου συνεργού του, ο οποίος έχει ταυτοποιηθεί και εγκατέλειψε το όχημα σε ανύποπτο χρόνο κατά τη διάρκεια της καταδίωξης από τις αστυνομικές δυνάμεις.

    Την ίδια στιγμή, ανάστατη είναι η τοπική κοινωνία της Καλαμάτας, από το συγκεκριμένο συμβάν, στο οποίο από «θαύμα» δεν υπήρξαν οδυνηρές συνέπειες, ενώ ήρθε να προστεθεί σε συνεχιζόμενα περιστατικά παραβατικότητας, τόσο στο κέντρο της πόλης όσο και σε κοινότητες της περιφέρειας.

    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

    spot_img

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ