X
Τετάρτη, 14 Μαΐου, 2025
More

    Ανατροπή στην Αρκαδία: Παθολογικά αίτια πίσω από τον θάνατο μετά τη βάφτιση, λέει ο ιατροδικαστής

    Ανατροπή στην Αρκαδία: Παθολογικά αίτια πίσω από τον θάνατο μετά τη βάφτιση, λέει ο ιατροδικαστής

    Εννέα μήνες μετά τον έντονο διαπληκτισμό ενός 64χρονου άνδρα με ένα ζευγάρι έπειτα από μια βάφτιση στην Αρκαδία, ο ιατροδικαστής Ανδρέας Γκότσης έρχεται να ανατρέψει τα δεδομένα. Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, ο θάνατος του 64χρονου δεν προήλθε από τα χτυπήματα που δέχτηκε κατά τη διάρκεια του καυγά, αλλά από παθολογικά αίτια.

    Η είδηση έχει προκαλέσει την οργή των συγγενών του θύματος, οι οποίοι επιμένουν ότι ο θάνατος του οφείλεται στην επίθεση που υπέστη. Από την άλλη πλευρά, το ζευγάρι που είχε κατηγορηθεί για τον θάνατο του 64χρονου, εκφράζει την ικανοποίησή του για την εξέλιξη, κάνοντας λόγο για δικαίωση.

    Ωστόσο, ο 41χρονος άνδρας που είχε προφυλακιστεί για την υπόθεση από το περασμένο καλοκαίρι, παραμένει στη φυλακή. Η κόρη του θύματος δηλώνει πως η ιατροδικαστής που όρισε η οικογένεια έχει καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ο θάνατος προήλθε από εγκεφαλική αιμορραγία που προκλήθηκε από χτύπημα.

    Ο ιατροδικαστής Ανδρέας Γκότσης κατέγραψε μώλωπες σε διάφορα σημεία του σώματος του θύματος, ωστόσο δεν εντόπισε εξωτερικές κακώσεις στο κεφάλι.

    Ο ιατροδικαστής Ανδρέας Γκότσης κατέγραψε μώλωπες σε διάφορα σημεία του σώματος του θύματος, ωστόσο δεν εντόπισε εξωτερικές κακώσεις στο κεφάλι.

    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

    spot_img

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ