X
Παρασκευή, 25 Απριλίου, 2025
More

    Βόλος: Αναστάτωση από πίδακα νερού στο ύψος πολυκατοικίας – Εντυπωσιακές εικόνες

    Βόλος: Αναστάτωση από πίδακα νερού στο ύψος πολυκατοικίας – Εντυπωσιακές εικόνες

    Αναστάτωση προκλήθηκε το πρωί του Σαββάτου (12/4) στο κέντρο του Βόλου, όταν φορτηγό όχημα, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, παρέσυρε και έσπασε πυροσβεστικό κρουνό στη συμβολή των οδών Αντωνοπούλου και Αργοναυτών.

    Η πρόσκρουση είχε ως αποτέλεσμα να εκτοξευθεί τεράστιος πίδακας νερού σε ύψος αρκετών μέτρων, δημιουργώντας εντυπωσιακές –αλλά και ανησυχητικές– εικόνες για τους περαστικούς και τους κατοίκους της περιοχής. Είναι χαρακτηριστικό ότι το ύψος του πίδακα έφτανε στην ταράτσα πολυκατοικίας 5 ορόφων.

    Δείτε το βίντεο

    Η ΔΕΥΑΜΒ κινητοποιήθηκε άμεσα. Συνεργείο της επιχείρησης έφτασε στο σημείο μέσα σε λίγα λεπτά και προχώρησε στην άμεση αποκατάσταση της ζημιάς, αποτρέποντας περαιτέρω απώλεια νερού και την πρόκληση ζημιών σε παρακείμενες επιχειρήσεις και οχήματα.

    Το περιστατικό ευτυχώς δεν είχε τραυματισμούς, ενώ η κυκλοφορία ρυθμίστηκε προσωρινά από την Τροχαία για την ασφάλεια πεζών και οδηγών.

    Οι αρμόδιες υπηρεσίες εφιστούν την προσοχή στους οδηγούς μεγάλων οχημάτων, ειδικά στο κέντρο της πόλης, όπου η κίνηση είναι αυξημένη και οι υποδομές ευαίσθητες.

    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

    spot_img

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ