X
Σάββατο, 7 Ιουνίου, 2025
More

    Πρώην σύζυγος Μοσχούρη: Τον αποχαιρετά και απευθύνει έκκληση για σεβασμό από τα ΜΜΕ

    Πρώην σύζυγος Μοσχούρη: Τον αποχαιρετά και απευθύνει έκκληση για σεβασμό από τα ΜΜΕ

    Δολοφονία Μοσχούρη στο Χαλάνδρι

    Με ανάρτησή της στο Facebook, η πρώην σύζυγος του Γιώργου Μοσχούρη, ο οποίος δολοφονήθηκε στο Χαλάνδρι, εξέφρασε τη βαθιά της θλίψη και ανακοίνωσε ότι ο αποχαιρετισμός του αγαπημένου τους προσώπου θα λάβει χώρα εντός της προσεχούς εβδομάδας.

    Στην ίδια ανάρτηση, απηύθυνε θερμή παράκληση προς τα τηλεοπτικά κανάλια και όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης να σεβαστούν την ιδιωτική φύση της τραγικής περίστασης. Ζήτησε συγκεκριμένα να απέχουν από οποιαδήποτε μορφή παρουσίας και κάλυψης της νεκρώσιμης ακολουθίας και της ταφής, εκφράζοντας την ξεκάθαρη επιθυμία της οικογένειας. Τονίστηκε δε ότι σε περίπτωση μη συμμόρφωσης, θα προβούν σε όλες τις απαραίτητες νομικές ενέργειες προκειμένου να προστατεύσουν την τιμή και την αξιοπρέπεια της οικογένειάς τους.

    Κλείνοντας την ανάρτησή της, η Κατερίνα Δαρμή ευχαρίστησε από καρδιάς για τα αμέτρητα μηνύματα συμπαράστασης που έχει λάβει σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.

    Πρώην σύζυγος Μοσχούρη: Τον αποχαιρετά και απευθύνει έκκληση για σεβασμό από τα ΜΜΕ

    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

    spot_img

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ