«Δεν παίζουν κάποιο ρόλο τα στοιχήματα θεωρώ εγώ», είπε μεταξύ άλλων η Klavdia σε δηλώσεις της μερικές εβδομάδες πριν από τη Eurovision.
Η Klavdia παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και μίλησε για τη συμμετοχή της στη Eurovision, αλλά και τα προγνωστικά λίγες ημέρες πριν τη διεξαγωγή του διαγωνισμού.
«Ετοιμαζόμαστε, είμαστε σχεδόν έτοιμοι, σε λίγο φεύγουμε, όλα πάνε τέλεια. Φεύγουμε 4 Μάϊου, είμαστε όλοι πανέτοιμοι και πάρα πολύ ενθουσιασμένοι. Δεν θα έλεγα ότι κορυφώνεται το άγχος, περισσότερο υπάρχει ο ενθουσιασμός», δήλωσε -μεταξύ άλλων- η νεαρή καλλιτέχνιδα.
«Δεν παίζουν κάποιο ρόλο τα στοιχήματα θεωρώ εγώ. Όλα θα κριθούν στην πρώτη πρόβα. Πιστεύω πως θα ανεβούμε μετά την πρόβα. Έτσι νιώθω» ανέφερε η Klavdia.
«Θα είναι εντελώς διαφορετικό. Ελπίζω ότι θα είναι μία έκπληξη. Αυτό που μπορώ να πω είναι πως θα είναι πιο εντυπωσιακό και συναισθηματικό και ταιριαστό με το τραγούδι», δήλωσε ακόμα η τραγουδίστρια για το σκηνικό που θα έχει το τραγούδι της.