X
Τρίτη, 29 Απριλίου, 2025
More

    Πύργος: Επιχείρησαν να κλέψουν… φαγητό από διανομέα

    Πύργος: Επιχείρησαν να κλέψουν… φαγητό από διανομέα

    Ένα αδιανόητο περιστατικό σημειώθηκε στον Πύργο, όπου δύο άνδρες επιχείρησαν να κλέψουν φαγητό, από έναν διανομέα.

    Όλα έγιναν κατά την διάρκεια της νύχτας σε σε απομονωμένο στενό της πόλης, όταν σύμφωνα με τις πληροφορίες του patrisnews.com, ο διανομέας είχε σταματήσει για λίγα λεπτά, ανεβαίνοντας σε πολυκατοικία για να παραδώσει παραγγελία.

    Στο κουτί στο μηχανάκι του, υπήρχαν άλλες παραγγελίες για επόμενο δρομολόγιο. Αυτό ήταν αρκετό για να προσελκύσει τους δύο επιτήδειους, οι οποίοι πλησίασαν αθόρυβα και άνοιξαν το κουτί με σκοπό να αποσπάσουν τα φαγητά.

    Ο διανομέας τους κυνήγησε, χωρίς όμως να καταφέρει να τους πιάσει και οι δράστες εξαφανίστηκαν στα στενά. Αφού βεβαιώθηκε ότι δεν πήραν τίποτα από τις παραγγελίες, συνέχισε το δρομολόγιό του.

    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

    spot_img

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ