X
Πέμπτη, 15 Μαΐου, 2025
More

    Εφιάλτης για μαθήτρια στην Πάτρα – 15χρονος την έκαψε με τσιγάρο

    Εφιάλτης για μαθήτρια στην Πάτρα – 15χρονος την έκαψε με τσιγάρο

    Εφιάλτης για μία 15χρονη μαθήτρια Γυμνασίου, σε σχολείο της Πάτρας.

    Σήμερα το πρωί και ενώ το σχολείο βρισκόταν σε λειτουργία, καταγγέλλεται ότι δέχθηκε την επίθεση εξωσχολικού, ο οποίος ήταν παρέα μαζί με έναν μαθητή από το σχολείο της, όπως μεταδίδει το flamis.gr.

    Ο 15χρονος εξωσχολικός είχε ξαναβρεθεί στο σχολείο και μάλιστα, σύμφωνα με όσα κατήγγειλαν και άλλοι μαθητές, φέρεται να έχει μαζί του μαχαίρι.

    Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο ανήλικος άρχισε να βρίζει μέχρι και την μητέρα της νεαρής, εκείνη αντέδρασε και τότε αυτός της πέταξε ένα αναμμένο τσιγάρο πάνω της, με αποτέλεσμα να της προκαλέσει ελαφρύ έγκαυμα στο χέρι και στη συνέχεια της το έσβησε πάνω στο μπράτσο της, προκαλώντας μεγαλύτερο σημάδι.

    Η 15χρονη έβαλε τις φωνές, κάλεσε αμέσως τους γονείς της και η διεύθυνση του σχολείου ενημερώθηκε για το περιστατικό.

    Η μητέρα της μαθήτριας έφθασε λίγα λεπτά μετά. Ευτυχώς, διαπιστώθηκε ότι το κορίτσι δεν είχε σοβαρό τραύμα και δεν χρειάστηκε η μεταφορά του στο Νοσοκομείο. Η μητέρα έκανε κατευθείαν αναφορά – καταγγελία στο 1ο Αστυνομικό Τμήμα Πατρών, ενώ και ο πατέρας δήλωσε πως η οικογένεια θα κινηθεί εναντίον του «νταή» 15χρονου.

    Παράλληλα κινείται αρμοδίως και η διεύθυνση του σχολείου, ενώ ενημερώθηκε και η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Η Αστυνομία διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη.

    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

    spot_img

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ