X
Παρασκευή, 11 Ιουλίου, 2025
More

    Υμηττός: Και δεύτερος τράπερ εμπλέκεται σε άλλη υπόθεση εκβιασμού

    Υμηττός: Και δεύτερος τράπερ εμπλέκεται σε άλλη υπόθεση εκβιασμού

    Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για την δράση της συμμορίας που φέρεται να χρησιμοποιεί τη μέθοδο της «τίγρης» για την απαγωγή θυμάτων, με κεντρικό πρόσωπο έναν 33χρονο άνδρα. Η υπόθεση της απαγωγής του 24χρονου γιου επιχειρηματία, που έχει προκαλέσει σοκ στην κοινή γνώμη, φαίνεται πως δεν ήταν μεμονωμένο περιστατικό.

    Όπως μετέδωσε το OPEN, οι Αρχές έχουν στη διάθεσή τους στοιχεία που αποδεικνύουν ότι η συμμορία είχε στοχοποιήσει και δεύτερο θύμα, χρησιμοποιώντας την ίδια ακριβώς μέθοδο με αυτήν της αρπαγής του 24χρονου. Από τον συγκεκριμένο άνδρα φέρεται να απέσπασαν 7.500 ευρώ, ενώ ιδιαίτερη σημασία έχει το γεγονός πως και σε αυτή την περίπτωση υπήρξε εμπλοκή δεύτερου τράπερ, ο οποίος εμφανίζεται να συνεργεί με τον 33χρονο.

    Υπενθυμίζεται πως στην υπόθεση της απαγωγής του γιου του επιχειρηματία συμμετείχε και ο γνωστός τράπερ Ivan Greko, ο οποίος είναι ανάμεσα στους τέσσερις συλληφθέντες.

     

    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

    spot_img

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ