X
Κυριακή, 22 Ιουνίου, 2025
More

    Χανιά: Ενώπιον του εισαγγελέα ο εργολάβος και ο ιδιοκτήτης της οικοδομής για το εργατικό δυστύχημα

    Χανιά: Ενώπιον του εισαγγελέα ο εργολάβος και ο ιδιοκτήτης της οικοδομής για το εργατικό δυστύχημα

    Ενώπιον του Εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα, ο ιδιοκτήτης και ο εργολάβος της οικοδομής στα Χανιά, όπου το μεσημέρι του Σαββάτου συνέβη εργατικό δυστύχημα με έναν νεκρό και έναν σοβαρά τραυματία.

    Και οι δύο συνελήφθησαν με την αυτόφωρη διαδικασία, ενώ δεν αποκλείεται να ζητήσουν και να πάρουν προθεσμία προκειμένου να ενημερωθούν για τη δικογραφία οι συνήγοροι υπεράσπισης.

    Σημειώνεται ότι η τραγωδία συνέβη σε οικοδομή στα Ροδωπού, κοντά στο Κολυμπάρι στον Πλατανιά, όταν το μπαλκόνι του δεύτερου ορόφου στο οποίο εργάζονταν δύο αλλοδαποί εργάτες υποχώρησε, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του ενός και τον σοβαρό τραυματισμό του δεύτερου.

    Ο 30χρονος, που αρχικά διακομίσθηκε στο Κέντρο Υγείας Κισσάμου, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Χανίων, όπου νοσηλεύεται με πολλαπλά κατάγματα στη ΜΕΘ, με την κατάσταση του να χαρακτηρίζεται σταθερή.

    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

    spot_img

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ