X
Πέμπτη, 3 Ιουλίου, 2025
More

    Έρχεται επίδομα ενοικίου 200 ευρώ για εκπαιδευτικούς, νοσηλευτές και ενστόλους σε νησιωτικές και ορεινές περιοχές

    Έρχεται επίδομα ενοικίου 200 ευρώ για εκπαιδευτικούς, νοσηλευτές και ενστόλους σε νησιωτικές και ορεινές περιοχές

    Κλείδωσε πρόγραμμα επιδότησης ενοικίου ύψους 200 ευρώ ανά μήνα -σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του newsit.gr – για εκπαιδευτικούς, νοσηλευτές, λιμενικούς και αστυνομικούς που υπηρετούν σε νησιωτικές και απομακρυσμένες ορεινές περιοχές.

    Το επίδομα ενοικίου σε δηµόσιους λειτουργούς που εργάζονται εκτός έδρας (ιδίως σε νησιά ορεινές – µειονεκτικές περιοχές ή/και αυτούς που διανύουν καθηµερινά µεγάλες αποστάσεις) ανακοινώθηκε προχθές (1.7.25) θα καταβληθεί από το Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας.

    Οι ίδιες πηγές του newsit.gr αναφέρουν πως η επιδότηση ενοικίου θα αφορά κοντά στους 2.500 με 3.000 δημοσίους υπαλλήλους των προαναφερθέντων κατηγοριών και θα τρέξει για τέσσερα χρόνια και συγκεκριμένα για το διάστημα 2026 – 2029.

    Το συνολικό ποσό το οποίο θα διατεθεί στους δικαιούχους ανέρχεται σε 200 εκατ. ευρώ και θα προέλθει από κοινοτικούς πόρους.

    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

    spot_img

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ