X
Κυριακή, 6 Ιουλίου, 2025
More

    «Κάθε χρόνο κάνω μικροαλλαγές και ήδη σκέφτομαι τι θα κάνω την επόμενη τηλεοπτική σεζόν»

    «Κάθε χρόνο κάνω μικροαλλαγές και ήδη σκέφτομαι τι θα κάνω την επόμενη τηλεοπτική σεζόν»

    «Δεν μπορώ ακόμα να κάνω τον τηλεοπτικό απολογισμό της χρονιάς», εξομολογήθηκε μεταξύ άλλων η Φαίη Σκορδά.

    Τις πρώτες της δηλώσεις μετά το τέλος του φετινού «Buongiorno» έκανε η Φαίη Σκορδά στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και την Τέρψη Μαντζουράτου και μεταδόθηκαν το πρωί του Σαββάτου (05.07.2025).

    «Δεν μπορώ ακόμα να κάνω τον τηλεοπτικό απολογισμό της χρονιάς. Χρειάζομαι λίγα 24ωρα για να σκεφτώ για του χρόνου. Σίγουρα το πρόσημο είναι θετικό. Δεν μου φεύγει το άγχος. Κάθε χρόνο κάνω μικροαλλαγές και ήδη σκέφτομαι τι θα κάνω την επόμενη τηλεοπτική σεζόν», είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά.

    Για ενδεχόμενη προσθήκη του Άρη Καβατζίκη στην εκπομπή, η Φαίη Σκορδά απάντησε: «Παρόλο που η επαγγελματική μας σχέση είχε κάποια διαλείμματα, η φιλική μας σχέση παραμένει. Είναι πολύ καλός μου φίλος, θα ήθελα να ξανασυνεργαστούμε, αλλά αυτό αφορά το κανάλι».

    Για την Κατερίνα Ζαρίφη, η Φαίη Σκορδά είπε: «Νομίζω ότι η Κατερίνα θα συνεχίσει να είναι μαζί μας και του χρόνου».

    Κλείνοντας, η Φαίη Σκορδά ανέφερε: «Δεν θα αλλάξουν πράγματα που αφορούν στη δομή της εκπομπής, αλλά θα έχουμε κάποιες αλλαγές».

    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

    spot_img

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ