Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
More

    Σουπερηρωικός τηλεοπτικός Σεπτέμβρης με Flash

    Flash

    O τηλεοπτικός Σεπτέμβρης αναμένεται σίγουρα να ανεβάσει τον πήχυ καθώς οι παραγωγοί στην Αμερική θέλουν να θρέψουν το ολοένα και αυξανόμενο ενδιαφέρον του κοινού για σειρές με υπόθεση και χαρακτήρες που θα δημιουργήσουν νέα κινηματογραφικά βράδια στο σπίτι.

    Η επιτυχία αμφιλεγόμενων επιλογών όπως του Arrow, αλλά και η διάθεση για αξιοποίηση του momentum που δημιουργεί οποιαδήποτε ταινία βασίζεται σε ένα κλασσικό κόμικ έκανε δυνατή την νέα μεταφορά στην τηλεόραση ενός γνωστού μας υπερήρωα, του Flash.

    Ο Crime Scene Investigator, νεαρός Barry Allen, που αναζητά την αλήθεια πίσω από ανεξήγητα εγκλήματα, θα χτυπηθεί από μια αστραπή όταν βρίσκεται στον εργαστήριο του. Η ταυτόχρονη έκθεση του στα χημικά του εργαστηρίου, θα του δώσει-εκτός από ολική αποτρίχωση στήθους και six pack κοιλιακούς-ταχύτητα που σπάει το φράγμα του ήχου! Ανακαλύπτοντας τις υπερδυνάμεις του, αλλά και έναν κόσμο που κρυβόταν στο ημίφως, ο Flash θα αναλάβει την δική του σταυροφορία ενάντια στο Κακό.

    Με ένα σαφέστατα νεανικό target group, cameo εμφάνιση του Arrow-και οι δυο σειρές είναι από το CW-ετυπωσιακά εφφέ για μια βδομαδιάτικη σειρά και αρκετά πιο σκοτεινούς τόνους από ότι θα περιμέναμε για μια νεανική υπερηρωική σειρά το τρέιλερ του The Flash μας κεντρίζει το ενδιαφέρον. Ακόμη περισσότερο, το ευδιάκριτα κωμικό στοιχείο της σειράς, με μια έντονη δόση αυτοσαρκασμού του κλασσικού στόρυ Υπερήρωα, αλλά και τα πολλά υπονοούμενα subplots που δίνουν την αίσθηση ότι η σειρά θα έχει να μας δώσει κάτι παραπάνω από υψηλές ταχύτητες. Σίγουρα θα επανέλθουμε.

    Δείτε το τρέιλερ

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ