Χιόνισε στον Όλυμπο και το Καϊμακτσαλάν
[ad id=”13289″]
Αν και σε πολλές περιοχές της Ελλάδας παραμένουν ακόμη οι υψηλές θερμοκρασίες, φαίνεται πως στα μεγάλα υψόμετρα το φθινόπωρο έχει μπει για τα καλά, με το θερμόμετρο να πέφτει αρκετούς βαθμούς κάτω.
Μάλιστα, χθες ο Όλυμπος και το Καϊμακτσαλάν ντύθηκαν στα λευκά, καθώς οι πρώτες νιφάδες έπεσαν ήδη από το απόγευμα.
Όπως φαίνεται και στις αναρτήσεις του Forecast Weather Greece στο Facebook, στο Καϊμακτσαλάν χιόνισε για τα καλά το βράδυ της Πέμπτης, ενώ το μεσημέρι της ίδιας μέρας έπεσαν οι πρώτες νιφάδες και στον Όλυμπο.
[ad id=”6783″]
Και η χιονοθύελλα συνεχίζεται στο Καιμακτσαλάν – Ορος ΒόραςΑποκλειστικό βίντεο απο το μέλος Giorgos Soumelidis πρίν απο λίγα λεπτά
Posted by Forecast Weather Greece on Thursday, September 21, 2017
Αντε και καλό χειμώνα… Χιονίζει στο Καιμακτσαλάν – Ορος Βόρας στα 2000μ αυτή την στιγμήΒίντεο Kostas Lazaridis
Posted by Forecast Weather Greece on Thursday, September 21, 2017