Σφοδρή Κριτική από τον Μεγακλή Βιντιάδη για την ΕΡΤ και τη Eurovision
Ο Μεγακλής Βιντιάδης, σε πρόσφατη ανάρτησή του στο Facebook, εξέφρασε τις ανησυχίες του σχετικά με την παρουσία της Ελλάδας στον διαγωνισμό της Eurovision. Ο Βιντιάδης υποστήριξε ότι η ΕΡΤ δεν έκανε τις σωστές επιλογές σε ό,τι αφορά το τραγούδι, το κόστος του ταξιδιού και την ομάδα που συνόδευσε τον καλλιτέχνη στην Βιέννη.
Σημαντικά Ερωτήματα για την ΕΡΤ
Ο Βιντιάδης επεσήμανε τρία κρίσιμα σημεία που χρήζουν προσοχής:
- Ποιοι ήταν οι υπεύθυνοι για την επιλογή του τραγουδιού;
- Ποιο ήταν το συνολικό κόστος του ταξιδιού και της διαμονής;
- Πόσοι και ποιοι άνθρωποι συνόδευσαν τον καλλιτέχνη στην Eurovision;
Αποτυχία και Αντίκτυποι
Αν και η Ελλάδα κατέκτησε την 10η θέση στον διαγωνισμό, ο Βιντιάδης δεν δίστασε να δηλώσει ότι πρόκειται για αποτυχία. «Δεν είναι κακό να το παραδεχτείτε», τόνισε, προσθέτοντας ότι οι διαγωνισμοί έχουν τις ανόδους και τις καθόδους τους. Η φετινή συμμετοχή δεν ήταν επιτυχής, και αυτό θα πρέπει να γίνει αποδεκτό.
Κάλεσμα για Αναθεώρηση
Ο Βιντιάδης κάλεσε την ΕΡΤ να αναθεωρήσει τις στρατηγικές της για το μέλλον, επισημαίνοντας ότι είναι σημαντικό να αναγνωρίσουν τα λάθη τους και να προετοιμαστούν καλύτερα για τον επόμενο διαγωνισμό. «Είναι καιρός να αναλάβετε τις ευθύνες σας και να δείξετε ότι ενδιαφέρεστε για την πρόοδο», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Συμπέρασμα
Η κριτική του Μεγακλή Βιντιάδη έρχεται σε μια περίοδο που η Eurovision συνεχίζει να προκαλεί έντονες συζητήσεις στην ελληνική κοινωνία. Οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει η ΕΡΤ είναι πολλές, και η ανάγκη για μια ξεκάθαρη στρατηγική στον τομέα της μουσικής και των διαγωνισμών είναι πιο επιτακτική από ποτέ.


