Κίνηση στους δρόμους: Σοβαρές καθυστερήσεις σε Κηφισό και Αττική Οδό λόγω κυκλοφοριακής συμφόρησης.

Κίνηση στους δρόμους: Σοβαρές καθυστερήσεις σε Κηφισό και Αττική Οδό λόγω κυκλοφοριακής συμφόρησης.

Αυξημένη Κίνηση στους Δρόμους της Αττικής

Σημαντικά προβλήματα κυκλοφορίας παρατηρούνται στους δρόμους της Αττικής, με ιδιαίτερη επιβάρυνση σε κεντρικούς άξονες όπως οι Κηφισός, Κηφισίας, Μεσογείων, Κατεχάκη και η Αττική Οδός. Η επιστροφή στην κανονικότητα έχει προκαλέσει μποτιλιάρισμα σε κομβικά σημεία της περιοχής, με την κατάσταση να είναι κρίσιμη ιδιαίτερα στον Κηφισό και στην Αττική Οδό.

Σοβαρές Καθυστερήσεις στη Λεωφόρο Κηφισού

Η κυριότερη επιβάρυνση καταγράφεται στη λεωφόρο Κηφισού, όπου οι ταχύτητες κυκλοφορίας είναι πολύ χαμηλές. Στο ρεύμα καθόδου, οι οδηγοί αντιμετωπίζουν μεγάλες καθυστερήσεις από τη Μεταμόρφωση και τη Νέα Φιλαδέλφεια μέχρι το Αιγάλεω, με την κίνηση να είναι σημειωτόν σε αρκετά σημεία.

Αυξημένη είναι η κίνηση και στο ρεύμα ανόδου του Κηφισού, κυρίως κοντά στους κόμβους της Νέας Ιωνίας και της Μεταμόρφωσης. Ο συγκεκριμένος δρόμος δέχεται μεγάλο όγκο οχημάτων από τις βόρειες, δυτικές και κεντρικές περιοχές της Αθήνας.

Καθυστερήσεις στη Λεωφόρο Κηφισίας

Προβλήματα παρατηρούνται και στη λεωφόρο Κηφισίας, όπου η κυκλοφορία είναι αυξημένη στο ρεύμα καθόδου από την Κηφισιά και το Μαρούσι προς το Χαλάνδρι και το κέντρο της Αθήνας. Σε πολλά σημεία, οι ταχύτητες κυκλοφορίας είναι χαμηλές, με τις καθυστερήσεις να εντείνονται κοντά σε διασταυρώσεις και κόμβους.

Ανάλογη εικόνα παρουσιάζει και η λεωφόρος Μεσογείων, όπου οι καθυστερήσεις είναι αισθητές, κυρίως στα σημεία που συνδέονται με την Αττική Οδό.

Δυσκολίες σε Κατεχάκη, Βουλιαγμένης και Παραλιακή

Σημαντικά προβλήματα καταγράφονται και στην Κατεχάκη, κυρίως στο ρεύμα προς Καρέα, με τους οδηγούς να αντιμετωπίζουν καθυστερήσεις. Στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, η κυκλοφορία είναι πυκνή στο ρεύμα προς Αθήνα.

Επιπλέον, η παραλιακή λεωφόρος παρουσιάζει προβλήματα, ιδιαίτερα στα τμήματα προς Παλαιό Φάληρο και Πειραιά, όπου η αυξημένη κίνηση δημιουργεί πρόσθετες καθυστερήσεις.

Καθυστερήσεις έως 25 Λεπτά στην Αττική Οδό

Σημαντικές καθυστερήσεις παρατηρούνται και στην Αττική Οδό. Στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο, οι καθυστερήσεις αγγίζουν τα 20 έως 25 λεπτά από τον κόμβο Φυλής έως τον κόμβο Κηφισίας, ενώ στην έξοδο για Λαμία οι οδηγοί χρειάζονται επιπλέον 10 έως 15 λεπτά.

Στο ρεύμα προς Ελευσίνα, οι καθυστερήσεις κυμαίνονται από 10 έως 15 λεπτά στην έξοδο για Λαμία, με πρόσθετες καθυστερήσεις 5 έως 10 λεπτών από τον κόμβο Πλακεντίας έως τον κόμβο Κηφισίας.

Συμβουλές για Οδηγούς

  • Υπολογίστε περισσότερο χρόνο για τις μετακινήσεις σας.
  • Αποφύγετε τις ώρες αιχμής αν είναι δυνατόν.
  • Ενημερωθείτε για την κυκλοφορία μέσω live ενημερώσεων.
Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
Newsroom
Newsroomhttp://refreshnews.gr/
Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

spot_img