Νέες Εξελίξεις στη Σειρά «Μπαμπά σ’ αγαπώ»
Συναρπαστικές εξελίξεις αναμένονται στα νέα επεισόδια της δημοφιλούς σειράς του Alpha, «Μπαμπά σ’ αγαπώ», που θα προβληθούν την Τρίτη και την Τετάρτη, 26 και 27 Μαΐου 2026, στις 21:00. Ο Δημήτρης βρίσκεται μπροστά σε μια κρίσιμη απόφαση που θα καθορίσει το μέλλον του, ενώ οι σχέσεις των χαρακτήρων μπαίνουν σε διαρκή δοκιμασία.
Επεισόδιο 43: «Θα πάει μακριά η βαλίτσα;» – Τρίτη 26 Μαΐου
Στο 43ο επεισόδιο, ο Δημήτρης καλείται να επιλέξει ανάμεσα στην Ελλάδα και την Αγγλία, με την παρέμβαση της Παυλίνας να είναι καθοριστική. Στο νηπιαγωγείο, μια κατάσταση με ψείρες προκαλεί αναστάτωση, φέρνοντας στο προσκήνιο συγκρούσεις και τρυφερές εξομολογήσεις. Η Σοφία, αντιμέτωπη με τις συνέπειες των πράξεών της, προσπαθεί να κρύψει την αλήθεια για το πώς ξεκίνησε το πρόβλημα.
Ο Ηρακλής, από την άλλη, αναζητά να μάθει πώς βρέθηκε η Μαίρη στο νοσοκομείο, ενώ η Τζούλια προτρέπει τον Ευριπίδη να μην αφήσει να χαθεί η τελευταία ευκαιρία του με τη δεύτερη κόρη τους. Στο μεταξύ, ο Νίκος και η Βιργινία αποφασίζουν να επιστρέψουν στο οικογενειακό τους σπίτι, αλλά ένα απρόβλεπτο υπερηχογράφημα ανατρέπει τα σχέδιά τους.
Επεισόδιο 44: «Για ψύλλου πήδημα» – Τετάρτη 27 Μαΐου
Στο 44ο επεισόδιο, η Μαίρη και ο Ηρακλής έρχονται πιο κοντά, ενώ ο Ευριπίδης αντιμετωπίζει τη δύσκολη απόφαση να υποφέρει τις ψείρες ή να εμπιστευτεί τον γαμπρό του, ο οποίος είναι και αντίδικος στην επιμέλεια του Στέλιου. Η Τζένη ανησυχεί για την πιθανή απομάκρυνση της από τον Ηρακλή, εξαιτίας του Στέλιου, ενώ ο Μανώλης προτείνει στη Βιργινία ένα ταξίδι στο Παρίσι, προκαλώντας της δίλημμα.
Τέλος, ο Δημήτρης προσπαθεί να κατανοήσει τα συναισθήματα της Ελένης για εκείνον, στριμώχνοντάς την με ερωτήσεις που αναδεικνύουν την ένταση στις σχέσεις τους.
Συντελεστές της Σειράς
- Απόδοση Σεναρίου: Παναγιώτης Ιωσηφέλης
- Σκηνοθεσία: Αντώνης Αγγελόπουλος
- Πρωταγωνιστούν: Κώστας Αποστολάκης, Δημήτρης Αποστολόπουλος, Έβελυν Ασουάντ, Ασημένια Βουλιώτη και άλλοι.
- Στο ρόλο της Ευανθίας: Μαρία Τζομπανάκη
- Στο ρόλο της Θοδώρας: Πέγκυ Τρικαλιώτη
- Στο ρόλο του Γεράσιμου: Γιώργος Χρυσοστόμου
Η σειρά «Μπαμπά σ’ αγαπώ» συνεχίζει να καθηλώνει το κοινό με τις εξελίξεις της και τις πολυάριθμες ανατροπές που κρατούν το ενδιαφέρον ζωντανό.


