Η δημοφιλής σειρά «Το σόι σου» επιστρέφει με νέα επεισόδια την Πέμπτη 18 και Παρασκευή 19 Ιουνίου, στις 21:00, από τη συχνότητα του Alpha. Οι θεατές θα παρακολουθήσουν εξελίξεις που θα κρατήσουν το ενδιαφέρον ψηλά, καθώς οι χαρακτήρες μπλέκονται σε πολιτικές ίντριγκες και οικογενειακούς πανικούς.
Δημοτικές εκλογές και οικογενειακά μυστικά
Στο επεισόδιο της Πέμπτης, με τίτλο «Ζουζουνέλ εναντίον Ζουζουνέλ», ο Διονύσης ανακαλύπτει πως ένα νέο δημοτικό έργο απειλεί την ιδιοκτησία του. Με τις δημοτικές εκλογές να πλησιάζουν, ο Διονύσης και η Αλίνα αναζητούν υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο, με στόχο να ανατρέψουν την απειλή. Η Αντωνία φαίνεται να είναι η ιδανική επιλογή, αλλά η Αλεξάνδρα έχει άλλα σχέδια. Πείθει τον Κωνσταντίνο να κατέβει υποψήφιος σε αντίπαλη παράταξη, με σκοπό να επωφεληθεί από το έργο.
Διαμάχες και πολιτικές αντιπαραθέσεις
Η οικογένεια Ζουζουνέλ βρίσκεται σε πολιτική αντιπαράθεση, με τις εκλογές να προσελκύουν το ενδιαφέρον των ψηφοφόρων. Ένα debate προγραμματίζεται μεταξύ των υποψηφίων, και οι οικογενειακοί δεσμοί θα δοκιμαστούν σκληρά.
Αμνησία και αναστάτωση
Στο επεισόδιο της Παρασκευής, με τίτλο «Κενά μνήμης», η κατάσταση γίνεται πιο περίπλοκη όταν ο Χαμπέας παθαίνει αμνησία μετά από ένα ατύχημα. Η οικογένεια προσπαθεί να τον βοηθήσει να ανακτήσει τη μνήμη του, ενώ ταυτόχρονα, εγκρίνονται ανυπόστατες υποσχέσεις και εκδρομές. Η κατάσταση ξεφεύγει από τον έλεγχο και ο Χαμπέας, ακόμη και χωρίς να θυμάται, καταφέρνει να φέρει αναστάτωση στην οικογένεια.
- Επεισόδιο Πέμπτης: «Ζουζουνέλ εναντίον Ζουζουνέλ» – Πολιτικές ίντριγκες και οικογενειακά μυστικά.
- Επεισόδιο Παρασκευής: «Κενά μνήμης» – Ο Χαμπέας και η αμνησία του προκαλούν πανικό στην οικογένεια.
- Προβολή: 18 και 19 Ιουνίου, 21:00, Alpha.
Συντελεστές και ηθοποιοί
Η σειρά υπογράφεται από τον Νικόλα Στραβοπόδη, με τη συμβολή της Ντίνας Κάσσου στο σενάριο και σκηνοθεσία από τον Σταμάτη Πατρώνη. Στο καστ συμμετέχουν γνωστά ονόματα του ελληνικού θεάτρου και της τηλεόρασης, όπως η Μίρκα Παπακωνσταντίνου, ο Παύλος Ορκόπουλος, η Ρένια Λουιζίδου, και άλλοι ταλαντούχοι ηθοποιοί.


