Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
More

    Η Rihanna γίνεται animation για το “Home” της DreamWorks

    Riri

    Η σκανδαλιάρα RiRi σε παιδική ταινία

    Μετά το ντεμπούτο της στην μεγάλη οθόνη μέσα από την ταινία επιστημονικής φαντασίας “Battleship” του 2012, η Rihanna είναι έτοιμη για τον επόμενο ρόλο της. Αυτή τη φορά η διάσημη ποπ σταρ θα χαρίσει τη φωνή της για την νέα ταινία της DreamWorks Animation, “Home” η οποία βασίζεται στο παιδικό βιβλίο του Adam Rex.

    Ο χαρακτήρας της Rihanna δεν είναι άλλος πέραν του πρωταγωνιστικού χαρακτήρα, ενώ στο πλευρό της θα είναι και η Jennifer Lopez, ο σταρ του “Big Bang Theory” Jim Parsons και ο Steve Martin.

    Η ταινία αφορά κάποιους φιλικούς εξωγήινους που έρχονται στη Γη για να σωθούν από έναν θανάσιμο εχθρό τους. Ένας από τους εξωγήινους θα συναντηθεί με τον χαρακτήρα της Rihanna και μαζί θα ταξιδέψουν κατά μήκος της Αμερικής και παράλληλα θα μάθει τι σημαίνει να είσαι «άνθρωπος».

    Φήμες θέλουν την Rihanna να δουλεύει ήδη σε ένα album βασισμένο στην ταινία και ότι θα ακούσουμε σύντομα νέα τραγούδια από αυτή. Το νέο, προσωπικό album της Rihanna αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2014. Το “Home” θα βγει στους κινηματογράφους τον Μάρτιο του 2015.

    Δείτε το πρώτο τρέιλερ του “Home” εδώ:

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ