Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
More

    Έρχεται το 2ο Fashion Celebration στα πλαίσια της Egnatia Expo

    Έρχεται το 2ο Fashion Celebration στα πλαίσια της Egnatia Expo

    Έρχεται το 2ο Fashion Celebration στα πλαίσια της Egnatia Expo

    Εμπλουτίζεται και σταδιακά ανακοινώνεται το πρόγραμμα των παράλληλων εκδηλώσεων της Επετειακής 10ης Γενικής Εμπορικής Έκθεσης Δυτικής Μακεδονίας Egnatia Expo, που θα πραγματοποιηθεί από 14 έως 18 Ιουνίου 2018 στο πάρκινγκ του ξενοδοχείου Παντελίδη στην Πτολεμαΐδα

    Ανακοινώνεται πως την Κυριακή 17 Ιουνίου (4η μέρα της Έκθεσης) θα λάβει χώρα το 2ο Fashion Celebration. Η γνωστή sold out εκδήλωση έρχεται φέτος ακόμα πιο πλούσια, έτοιμη να μας εντυπωσιάσει!

    Πρόκειται για μια επίδειξη μόδας στην οποία συμμετέχουν πολλά καταστήματα της περιοχής, τα ρούχα των οποίων θα φορούν μοντέλα από την περιοχή. Η εκδήλωση αυτή αναμένεται να αποτελέσει μια γιορτή της μόδας, όπως άλλωστε λέει και το όνομά της!

    To event ογανώνει η vivateam, χορεύουν οι ομάδες DANCEWAY, TOPGYM, BOLERISTAS και INTERNATIONAL DANCE HOUSE. Τις κομμώσεις θα επιμεληθούν οι JAMIE BO AND BRO, μουσική θα παίξει ο dj Panos Kritsanis. Παρουσιάζει η Εύα Μελίδου.

    Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στην ΠΙΣΙΝΑ του Ξενοδοχείου Παντελιδης, την Κυριακή 17/6 και ώρα 21.00. Η είσοδος είναι 3 ευρώ με αναψυκτικό.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ