Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, 2024
More

    Οι μέρες και ώρες που θα προβάλλεται το Big Brother

    Οι μέρες και ώρες που θα προβάλλεται το Big Brother


    O ΣΚΑΙ φαίνεται ότι θέλει να φέρει και πάλι στην δημοσιότητα αρκετές εκπομπές και σειρές με μια νέα επιστροφή να ανακοινώνεται και επίσημα, όπως είναι το «Big Brother» που έρχεται πλέον και επίσημα.

    Μετά τα Λόγω Τιμής, Πολυκατοικία και την επιστροφή για την εκπομπή “Αγρότης Μόνος Ψάχνει”, έχουμε το Big Brother να επιστρέφει στην Ελλάδα, το οποίο παιζόταν στον ΑΝΤ1 πριν πολλά χρόνια και είχε αφήσει εποχή.

    Έτσι λοιπόν τα δικαιώματα του Big Brother τα εξασφάλισε ο ΣΚΑΪ μέσω της εταιρίας Endemol Shine International, με την ευκαιρία και του ότι φέτος συμπληρώνονται 20 χρόνια από την πρώτη μετάδοσή του. Το επιτυχημένο ριάλιτι έχει προβληθεί σε 70 χώρες ανά τον κόσμο.

    Όπως λέγεται οι συμμετοχές έχουν ήδη ξεπεράσει τις 10.000, ενώ ανακοινώθηκε πλέον και επίσημα πως παρουσιαστής θα είναι ο Χάρης Βαρθακούρης, καθώς και οι μέρες και ώρες προβολής. Συγκεκριμένα απόΔευτέρα έως Πέμπτη με δίωρα επεισόδια που θα ξεκινούν στις 23.00 και θα ολοκληρώνονται στη 01.00 και τις Κυριακές θα υπάρχει η τρίωρη ζωντανή σύνδεση.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ