Κυριακή, 27 Οκτωβρίου, 2024
More

    Οι 7 τύποι γυναικών που πρέπει ν’ αποφύγεις

    Οι 7 τύποι γυναικών που πρέπει ν’ αποφύγεις

    Υπάρχουν κάποιες φυλές θηλυκων που είναι ικανές να σου κάνουν τη ζωή μαρτύριο. Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά τους.

    Προφυλάξου.

     

    Η Γυναίκα-Κραιπάλη
    Στοίχημα ότι τη γνώρισες βραδινή ώρα και σε πολύ μεγάλα κέφια. Ως δεινό party animal πίνει μέχρι θανάτου και όπου μυριστεί κατάχρηση, χαμογελάει γλυκά. Έχει θανατηφόρες αναλογίες γιατί τρώει ελάχιστα και στο κρεβάτι σπιντάρει με τρέλα (γιατί άραγε;). Αναρωτιέσαι πού τη βρίσκει τόση ενέργεια; αθώο παιδί… Κρίμα, να πέσεις πάνω της τώρα που έλεγες να μαζευτείς. Πέρνα καλά και δίνε του γρήγορα, έτσι κι αλλιώς ούτε κι εκείνη είναι σε θέση να πάει για κάτι παραπάνω. Το σενάριο να καψουρευτείτε και στο όνομα της αγάπης σας να ξεκόψει από ξίδια και λοιπές κακές συνήθειες ακούγεται πολύ ρομαντικό για να ‘ναι αληθινό.

    Η παθολογικά ζηλιάρα
    Αν και δεν πρόκειται να το παραδεχτεί ποτέ, ονειρεύεται να ζούσατε αγκαλίτσα σ’ έναν ιδανικό κόσμο χωρίς νεότερες, πιο αδύνατες κι ομορφότερες από εκείνη γυναίκες. Το μικρόβιο της ζήλιας έχει δηλητηριάσει μέχρι και το τελευταίο της εγκεφαλικό κύτταρο και δυστυχώς, η αρρώστια δεν γιατρεύεται ακόμα κι αν της ορκιστείς σ’ όλο το χριστιανικό εορτολόγιο ότι δεν έχεις μάτια γι’ άλλη. Κάθε φορά η ίδια ιστορία, λυσσάει με όλες, από την ταμία του σούπερ μάρκετ που σου ακουμπάει το χέρι για να σου δώσει τα ρέστα, μέχρι τις συναδέλφους σου στο γραφείο, παντρεμένες-ανύπαντρες. Κι αν στην αρχή ενδεχομένως να γουστάρεις βλέποντάς τη να βράζει στο ζουμί της κάθε φορά που εντοπίζει άλλο θηλυκό στην ευρύτερη ακτίνα, με τον καιρό θ’ αρχίσεις να αναστενάζεις βαριά. Η διαφορά της παθολογικά ζηλιάρας με όλες τις υπόλοιπες είναι ότι δεν μπορεί να κρατήσει ούτε τα προσχήματα γιατί δεν τη νοιάζει να ξεφτιλιστεί για πάρτη σου, ζητάει συγγνώμη για να μη την χαρακτηρίσεις εγωίστρια και φτου κι απ’ την αρχή. Κι αν της πεις να το διαλύσετε έχε το νου σου. Είναι ικανή για όλα γιατί είναι για δέσιμο.

    Η Απελπισμένη
    Κοπέλα ή μεγαλοκοπέλα που βρίσκεται μονίμως σε απόγνωση, καταρρέει και θέλει είτε να τη συνοδεύσεις στην κατρακύλα είτε να τη βγάλεις στην επιφάνεια. Έχει βαρεθεί να ακούει τις φιλενάδες της να γεννοβολούν και να βρίσκουν νέους γκόμενους, θέλει κι εκείνη! Την καταλαβαίνεις από αυτό το κατατονικό βλέμμα που έχει ζωγραφιστεί μόνιμα στο πρόσωπό της, ακόμα κι όταν γελάει. Κλασική μαζόχα που μπαινοβγαίνει σε σχέσεις αλλά πέφτει συνέχεια σε λάθος ανθρώπους, γεγονός που ενισχύει την επιθυμία της να βρει επιτέλους ένα καλό παιδί και να κάνει μαζί του ό,τι θα της φέρει την εσωτερική γαλήνη: Αρραβώνα, γάμο, παιδιά κτλ. Το βιολογικό της ρολόι την έχει ξεκουφάνει σε σημείο αποσυντονισμού, γι’ αυτό και οι συζητήσεις της περιστρέφονται μονίμως γύρω από το ερώτημα «μα πού πήγαν όλοι οι άνδρες;». Τι θα κάνεις εσύ μαζί της; Χαρακίρι ή απόγονο, διάλεξε.

    Το Control freak
    Η μανιώδης προγραμματίστρια έχει την ικανότητα να εισέλθει σε κάθε τομέα της ζωής σου μόνο και μόνο για να σου αποδείξει πως ό,τι έκανες μέχρι τώρα, γινόταν λάθος. Είναι ισχυρογνώμων, δεν πιστεύει στην τύχη, είναι επαγγελματικά επιτυχημένη, αυστηρή με τις ζωές των άλλων, μιλάει συνέχεια με αριθμούς, σου λέει ότι θα σε πάρει 2 λεπτά και το εννοεί, είναι δυναμική, κοιμάται νωρίς, ξυπνάει ακόμα νωρίτερα, κανονίζει καλοκαιρινές διακοπές από το Μάρτη, αυτοχαρακτηρίζεται ως «απλά οργανωτική» και το σπίτι της έχει την όψη αποστειρωμένου θαλάμου. Το control freak αρχικά ξεκινάει να προτείνει και στη συνέχεια απλά δίνει εντολές αφού ένας φυσιολογικός άνθρωπος της παραχωρεί αμαχητί τον έλεγχο. Μπορεί να νομίζεις ότι αυτή η κρυφή θαυμάστρια του Χίτλερ έχει βάλει τη ζωή σου σε μια τάξη, η αλήθεια όμως είναι ότι αρχίζεις να μην έχεις δική σου ζωή.

    Η Νymphomaniac
    Έχεις πάθει την πλάκα σου μαζί της, δεν προλαβαίνεις να σηκώνεις τα βρακιά σου και πάλι κάτω είναι. Πρώτη φορά στη ζωή σου έχεις κουραστεί να κάνεις τόσο πολύ σεξ. Το κορίτσι είναι ηφαίστειο εν ενεργεία, έχει μεγάλα ταλέντα δεν κρατιέται με τίποτα. Έλα όμως που έχεις και δουλειές, κουράζεσαι, κάνεις, δείχνεις, δεν είναι κάθε μέρα τ’ Αϊ Γιαννιού, θες κι εσύ να κατεβάσεις λίγο ταχύτητες. Αυτή όμως εκεί, ο «Σπούτνικ» σε μόνιμη απογείωση. Άσε που έχει και πολλούς άνδρες φίλους που όταν την βλέπουν τους γυρίζει το μάτι, και να τα «κουκλάρα μου» , και να οι αγκαλίτσες. Κάτι δεν πάει καλά ε; Ναι, σωστά έχεις καταλάβει, μην χαίρεσαι. Είναι εθισμένη στο σεξ κι αυτό δεν είναι καλό. Πέρα του ότι θα σε αφαιμάξει, και δεν θα μπορείς να πάρεις ούτε τα πόδια σου, αν δεν μπορείς εσύ να βουλώσεις τα κενά της, δεν θα μαγκώσει, θα πάει αλλού.

    Η μίσανδρος
    Μπορεί να φταίει ο μπαμπάς της που δεν της έδινε όση σημασία έπρεπε όταν ήταν μικρή, ή ίσως ένας πρώην γκόμενος που την πρόδωσε. Μικρή σημασία έχει, άνδρας της την έχει κάνει τη «λαδιά» κι εκείνη ακόμα να συνέλθει. Είναι γεμάτη οργή για το αντίθετο φύλο κι επειδή δεν μπορεί ν’ αλλάξει σεξουαλικό προσανατολισμό, έχει ορκιστεί να παίρνει εκδίκηση «ευνουχίζοντας» όποιον έρμο κάνει το λάθος να την προσεγγίσει. Μην απορήσεις αν δεν την χωνέψει κανένας από τους φίλους σου. Η «όλοι άνδρες είναι ίδιοι» δείχνει σε κάθε ευκαιρία πόσο υποτιμά τα αρσενικά, θέλει να έχει το πάνω χέρι και της αρέσει να σφυράει με αδιαφορία όσο οι άλλοι θα τρέχουν από πίσω της. Όσο σφιχτά κι αν έχεις δαγκώσεις τη λαμαρίνα μην της το δείξεις ποτέ, θα σε σύρει από τη μύτη.

    Η Γυναίκα- Hoover
    Όταν όλες οι προαναφερόμενες γυναίκες-«δηλητήριο» τρέχουν πίσω από σένα, υπάρχει μια που τρέχει πίσω από το πορτοφόλι σου. Αυτό το πανούργο θηλυκό δημιούργημα θα επιστρατεύσει όλα τα μέσα, μικρά και μεγάλα για να χτυπήσει φλέβα χρυσού. Επενδύει στην εξωτερική της εμφάνιση (στην οποία μάλλον θα επενδύσεις κι εσύ με τον καιρό) και πλασάρεται ως απροστάτευτη και αδύναμη ύπαρξη, περιορισμένης οικονομικής (και νοητικής, δήθεν) ικανότητας, μέχρι να αρχίσει να τρώει και με τις δύο μασέλες. Αν κοιτάξεις στο αμαρτωλό της παρελθόν, σίγουρα βρεις κι άλλα κορόιδα σαν κι εσένα. Αν δεν ξέρεις τι έχεις ασ’ την να κάνει πλιάτσικο. Αν ξέρεις, όμως, ζήτα της να πληρώσει και κανά λογαριασμό μήπως αποχωρήσει οικειοθελώς, πριν αρχίσεις να αναρωτιέσαι «πού πήγαν τα λεφτά»;

    Πηγή: gr.askmen.com

     

     

     

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ