Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024
More

    Πρώτο Trailer Απο Το «Daredevil»

    [lightbox thumb=”https://refreshnews.gr/wp-content/uploads/2015/02/Daredevil.jpg”]

    Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το «Daredevil», την νέα comic σειρά που είναι βασισμένη στον ήρωα της Marvel Comics, που δημιούργησαν ο Bill Everett και ο Stan Lee.

    «Στη γειτονία Hell’s Kitchen της Νέας Υόρκης, ο Matt Murdock είναι ένας άνδρας που τυφλώθηκε απο μια ραδιενεργό ουσία που έπεσε κατά λάθος πάνω του. Αν και πλέον δεν μπορεί να δεί, η έκθεση του στο ραδιενεργό υλικό προκάλεσε την αύξηση των υπόλοιπων του αισθήσεων πέρα απο κάθε ανθρώπινο όριο.»

    Ο Steven S. DeKnight («Smallville», «Spartacus») θα αναλάβει το «τρέξιμο» της τηλεοπτικής σειράς, ενώ ο αρχικός showrunner Drew Goddard («The Cabin in the Woods») θα παραμείνει στο project σαν σύμβουλος.

    Πρωταγωνιστούν οι Charlie Cox («Boardwalk Empire»), Vincent D’Onofrio («The Cell»), Scott Glenn («The Right Stuff»), Rosario Dawson («Sin City»), Deborah Ann Woll, Vondie Curtis-Hall, Elden Henson.

    Η τρίτη τηλεοπτική σειρά της Marvel φιλοδοξεί να τα παει πολύ καλύτερα απο το «Agents of S.H.I.E.L.D.» και το «Agent Carter» που μέχρι σήμερα δεν έχουν καταφέρει να ενθουσιάσουν.

    Η πρώτη σαιζόν του «Daredevil» θα αποτελείται απο 13 επεισόδια και θα κυκλοφορήσει μέσα απο το Netflix στις 10 Απριλίου.

    Δείτε το trailer:

    [ad id=”5586″]

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ