Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
More

    GNTM 5: Τα μοντέλα πήραν τα φωτόσπαθά τους και… προσεληνώθηκαν – Χάμος στο Twitter


    Η έμπνευση σήμερα. Η τελική δεκάδα του GNTM 5 είναι γεγονός και όσο προχωρούν οι δοκιμασίες, τόσο περισσότερο ανεβαίνει και η δυσκολία και οι κοπέλες πρέπει να δώσουν περισσότερο από το εκατό τοις εκατό του εαυτού τους.

    Στο σημερινό επεισόδιο (28/11) παρακολουθήσαμε ένα ιδιαίτερο concept, το οποίο μας μετέφερε στο διάστημα. Όχι μόνο τα χρώματα των ρούχων, αλλά και τα φωτόσπαθα μας έστειλαν στο μέλλον και όλες οι κοπέλες από την αρχή ενθουσιάστηκαν. Το advantage της Μύρια ήταν ίσως ένα από τα πιο υπέροχα στην ιστορία του GNTM 5 κάτι που το είπε όχι μόνο ο Γιώργος Καράβας, αλλά και όλες οι υπόλοιπες κοπέλες.

    Συγκεκριμένα, η Μύρια στα μισά της φωτογράφησής της είχε το δικαίωμα να σταματήσει, να πάει να δει τις εικόνες της και να δει τι κάνει λάθος ώστε να το αλλάξει, ενώ θα έχει και την πλήρη καθοδήγηση από τους κριτές, που βρίσκονταν εκεί. Όσον αφορά το disadvantage, αυτό αφορούσε τρεις κοπέλες, οι οποίες και θα είχαν ένα λεπτό για να επιλέξουν μόνες τους την φωτογραφία που θα πήγαινε στο πλατό. Αυτές σύμφωνα με την επιλογής της Μύρια ήταν η Κόττη και η Μάρα.

    GNTM 5: Τα φωτόσπαθα και τα υπερσυγκλό σχόλια στο Twitter

    Στο αποψινό επεισόδιο το Twitter πήρε “αγκαλιά” το φωτόσπαθο του και ξεσπάθωσε με σχόλια καυστικά και έξυπνα για άλλη μία φορά!

    Πάμε να δούμε μερικά:

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ