X
X
  • Ενημέρωση
    • Ειδήσεις
    • Επιχειρησιακα Νεα
    • Θέσεις Εργασίας
    • Ροή Ειδήσεων
  • Κοζάνη – Πτολεμαίδα
    • Αρθρογραφία
    • Εκδηλώσεις
    • Τοπικά Νέα
  • Διασκέδαση
    • Cinema Κοζάνη
    • Cinema Πτολεμαΐδα
    • TV News
    • Κινηματογράφος
    • Μουσική
    • Σειρές
  • Lifestyle
    • Gossip News
    • Social News
  • Υγεία – Διατροφή
  • Τεχνολογία
  • Ζώδια
  • Επικοινωνία
Αναζήτηση
LogoREFRESHNEWSΕΝΗΜΕΡΩΣΗ | ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
Facebook
Instagram
Mail
Παρασκευή, 25 Ιουλίου, 2025
LogoREFRESHNEWSΕΝΗΜΕΡΩΣΗ | ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
  • Ενημέρωση
    • ΌλαΕιδήσειςΕπιχειρησιακα ΝεαΘέσεις ΕργασίαςΡοή Ειδήσεων
      Ειδήσεις

      Συντάξεις Αυγούστου: Σήμερα η πληρωμή, τι ώρα θα φανούν τα χρήματα στα ATM

      Newsroom -
      Ειδήσεις

      Ρόδος: «Με βίαζε ακόμη και 3 φορές μέσα στην ίδια ημέρα» – Συγκλονίζει η 31χρονη για τη φρίκη που έζησε στα χέρια του πατέρα...

      Newsroom -
      Ειδήσεις

      ΟΠΕΚΑ: Πότε πληρώνονται επίδομα παιδιού, ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα και άλλα επιδόματα

      Newsroom -
      Ειδήσεις

      Ενιαία ψηφιακή εφαρμογή για την καταγραφή οχημάτων στα χερσαία συνοριακά τελωνεία

      Newsroom -
      Ειδήσεις

      Καύσωνας: «Καυτό» Σαββατοκύριακο – Υψηλές θερμοκρασίες ακόμη και κατά τη διάρκεια της νύχτας

      Newsroom -
  • Κοζάνη – Πτολεμαίδα
    • ΌλαΑρθρογραφίαΕκδηλώσειςΤοπικά Νέα
      Τοπικά Νέα

      Κατηγορηματική αντίθεση για τον σχεδιασμό ανάθεσης των προγραμμάτων “Εξοικονομώ” στους παρόχους ενέργειας

      Newsroom -
      Τοπικά Νέα

      Ενίσχυση της Πυρασφάλειας στους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Εορδαίας

      Newsroom -
      Τοπικά Νέα

      Π. Κουκουλόπουλος: «Να αποτραπεί η συγχώνευση του 1ου και 2ου Δημοτικού Σχολείου του Δήμου Σερβίων»

      Newsroom -
      Τοπικά Νέα

      Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας: Οι Πρέσπες στο επίκεντρο των Διεθνών Περιπατητικών Τεχνώ

      Newsroom -
      Τοπικά Νέα

      Beach Party ΟΡΗ(Χ)ΕΙΟ vol. 2: Η καλοκαιρινή εκδήλωση της Εορδαίας 

      Newsroom -
  • Διασκέδαση
    • ΌλαCinema ΚοζάνηCinema ΠτολεμαΐδαTV NewsΚινηματογράφοςΜουσική
      TV News

      Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της νέας της εκπομπής, με τίτλο «Power Talk» που έρχεται στον ΣΚΑΪ

      Newsroom -
      TV News

      «Με τη Δανάη Μπάρκα μιλάμε, προσπαθούμε να βρούμε και ημερομηνίες καμία εξόρμηση παρέα»

      Newsroom -
      TV News

      «Ήταν φορτισμένες οι τελευταίες μέρες με τον Γιώργο Παπαδάκη»

      Newsroom -
      TV News

      Η Γιούλικα Σκαφιδά έρχεται στον 2ο κύκλο της δραματικής σειράς του Alpha

      Newsroom -
      TV News

      Η Στέλλα, η μητέρα της Ζωής, έρχεται απόψε στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ

      Newsroom -
  • Lifestyle
    • ΌλαGossip NewsSocial News
      Gossip News

      Εβελίνα Παπούλια: «Στους Δυο ξένους βρισκόμουν σε μια διαρκή σύγχυση και θλίψη, έκλαιγα τόσο που τρόμαζα με τους λυγμούς μου»

      Newsroom -
      Gossip News

      Αγγελική Νικολούλη: Ο… έξαλλος χορός της σε βραδινή έξοδο!

      Newsroom -
      Gossip News

      Φωτεινή Πετρογιάννη: Η γλυκιά στιγμή στην παραλία με τον γιο της! Το τρυφερό βίντεο που συγκίνησε!

      Newsroom -
      Gossip News

      Μαρία Αλιφέρη: «Δεν μετάνιωσα που δεν απέκτησα παιδιά. Bρήκα άλλο τρόπο να αισθανθώ μητέρα»

      Newsroom -
      Gossip News

      Στέφανος Τσιτσιπάς: Δίχασε η νέα εμφάνισή του με την Aston Martin – «Κάνει επίδειξη πλούτου» – «Δουλεμένα τα έχει, δεν τα έκλεψε»

      Newsroom -
  • Υγεία – Διατροφή
    • Υγεία - Διατροφή

      Βιταμίνη Κ: Σε ποιες τροφές θα την βρεις για πιο γερά οστά

      Newsroom -
      Υγεία - Διατροφή

      Πέτρες στη Χοληδόχο Κύστη: Μύθοι και Αλήθειες

      Newsroom -
      Υγεία - Διατροφή

      Έντονο στρες: Ποιες τροφές πρέπει να περιορίσεις

      Newsroom -
      Υγεία - Διατροφή

      Γιατί συμβαίνει, πώς μπορούμε να τον σταματήσουμε και πότε θα πρέπει να ανησυχήσουμε

      Newsroom -
      Υγεία - Διατροφή

      Καρπούζι: Γιατί κάνει καλό στην υγεία σου

      Newsroom -
  • Τεχνολογία
    • Τεχνολογία

      iPhone Fold: Οι νέες λεπτομέρειες για τον επαναστατικό μηχανισμό μεντεσέδων

      Newsroom -
      Τεχνολογία

      Apple Intelligence: Ηρθέ στην ΕΕ 

      Newsroom -
      Τεχνολογία

      Η Google Ενσωματώνει AI στην Αναζήτηση Email στο Gmail

      Newsroom -
      Τεχνολογία

      Η Apple Χάνει 1 Δισεκατομμύριο Δολάρια Ετησίως από το Apple TV+

      Newsroom -
      Τεχνολογία

      Το Χ μπλόκαρε λογαριασμούς της αντιπολίτευσης στην Τουρκία

      Newsroom -
  • Ζώδια
    • Ζώδια

      3+1 Ζώδια που θα ζήσουν καρμικές σχέσεις τον Αύγουστο

      Newsroom -
      Ζώδια

      Τα πέντε ζώδια που θα έχουν τύχη στην αγάπη από σήμερα έως τις 3 Αυγούστου

      Newsroom -
      Ζώδια

      Ποια ζώδια θα γίνουν viral στα social media τον Αύγουστο

      Newsroom -
      Ζώδια

      Τα οικονομικά αυτών των ζωδίων απογειώνονται τον Αύγουστο

      Newsroom -
      Ζώδια

      Αυτά τα ζώδια θα ακούσουν επαγγελματικά νέα που θα τους απογειώσουν τον Αύγουστο!

      Newsroom -
  • Επικοινωνία
More
    18 Δεκεμβρίου 2022 | 14:57
    11
    Facebook
    Twitter
    Linkedin
    WhatsApp
    Telegram
    Email
      Ειδήσεις

      Ακίνητα: Έλληνες και ξένοι αναζητούν ευκαιρίες στη χώρα μας – Τα κριτήρια και οι περιοχές που προτιμούν

      By Newsroom

      Ακίνητα: Έλληνες και ξένοι αναζητούν ευκαιρίες στη χώρα μας – Τα κριτήρια και οι περιοχές που προτιμούν

      Την ίδια στιγμή σύμφωνα με αποτελέσματα ερευνών η Ελλάδα εξακολουθεί να παραμένει στο επίκεντρο αναζήτησης κατοικίας πολιτών από το εξωτερικό, ενώ ποσοστό συμπολιτών μας που μόνο αμελητέο δεν είναι αναζητά νέα κατοικία για μετακόμιση παρά τις ανοδικές τιμές στην αγορά.

      Τα τελευταία στοιχεία της ΤτΕ

      Ειδικότερα σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος, με υψηλό ρυθμό αυξήθηκαν οι τιμές των ακινήτων και το τρίτο τρίμηνο του έτους ο ετήσιος ρυθμός μεταβολής των τιμών των διαμερισμάτων για το σύνολο της χώρας ήταν θετικός και διαμορφώθηκε στο 11,2%.


      Με βάση τα αναθεωρημένα στοιχεία, το α΄ και β΄ τρίμηνο του 2022 η αύξηση σε σχέση με τα αντίστοιχα τρίμηνα του 2021 διαμορφώθηκε στο 9,8% και 10,1%, ενώ για το 2021 οι τιμές των διαμερισμάτων αυξήθηκαν με μέσο ετήσιο ρυθμό 7,6%.. Με βάση τα μέχρι σήμερα διαθέσιμα στοιχεία η αύξηση των τιμών για το 2022 διαμορφώνεται στο 10,4%.

      Ειδικότερα, η αύξηση των τιμών το τρίτο τρίμηνο του 2022 σε σχέση με το αντίστοιχο τρίμηνο του 2021 ήταν 12,2% για τα νέα διαμερίσματα, δηλ. ηλικίας έως 5 ετών, και 10,5% για τα παλαιά, δηλαδή ηλικίας άνω των 5 ετών. Με βάση τα αναθεωρημένα στοιχεία, το πρώτο και δεύτερο τρίμηνο του 2022 σημειώθηκε αύξηση των τιμών των νέων διαμερισμάτων κατά 10,9% και 11% αντίστοιχα, ενώ οι τιμές των παλαιών διαμερισμάτων αυξήθηκαν κατά 9% και 9,5%, σε σύγκριση με το αντίστοιχα τρίμηνα του 2021. Για το 2021, οι τιμές για τα νέα και τα παλαιά διαμερίσματα αυξήθηκαν με μέσο ετήσιο ρυθμό 8,1% και 7,2% αντίστοιχα.


      Με βάση τα αναθεωρημένα στοιχεία, το πρώτο και δεύτερο τρίμηνο του 2022 η μέση ετήσια αύξηση των τιμών των διαμερισμάτων διαμορφώθηκε αντίστοιχα στο 11,3% και 11,8% στην Αθήνα, 9,6% και 10,8% στη Θεσσαλονίκη, 9,3% και 9,5% στις άλλες μεγάλες πόλεις και 6,9% και για τα δύο τρίμηνα στις λοιπές περιοχές της χώρας.

      Για το σύνολο του 2021, η αύξηση των τιμών στις ίδιες περιοχές σε σχέση με το 2020 ήταν 9,7%, 7,4%, 5,8% και 4,8% αντίστοιχα. Για το σύνολο των αστικών περιοχών της χώρας, το γ΄ τρίμηνο του 2022 οι τιμές των διαμερισμάτων αυξήθηκαν κατά 11,3% σε σύγκριση με το τρίτο τρίμηνο του 2021. Με βάση τα αναθεωρημένα στοιχεία, το πρώτο και δεύτερο τρίμηνο του 2022 η αντίστοιχη μέση ετήσια αύξηση των τιμών των διαμερισμάτων στις αστικές περιοχές ήταν 10,4% και 10,3%, ενώ για το 2021 η μέση ετήσια αύξηση διαμορφώθηκε στο 8%.

      Ψάχνονται για… μετακόμιση

      Την ίδια στιγμή οι τιμές συνεχίζουν την αυξητική τους πορεία, σύμφωνα και με μια άλλη έρευνα, αυτή της Remax Europe.


      Ειδικότερα, σύμφωνα με την έρευνα καταγράφονται διαρκώς ανοδικές τάσεις στα ενοίκια στην Ελλάδα με το ποσοστό ιδιοκτησίας κατοικιών στην Ελλάδα να παραμένει υψηλό, αγγίζοντας το 73%.Το 55% των ερωτηθέντων εξέφρασε την επιθυμία να μετακομίσει μέσα στην επόμενη 5ετία, ενώ το 17% μέσα στον επόμενο χρόνο, όταν το αντίστοιχο ποσοστό στην Ευρώπη ανέρχεται μόλις σε 0,8%.

      Συγκριτικά με τους υπόλοιπους Ευρωπαίους, στην επιλογή του ενοικίου μακροπρόθεσμης διάρκειας καταφεύγουν δύο φορές περισσότερο οι Έλληνες και μόνο το 20% ενδιαφέρεται για αγορά σπιτιού σε σύγκριση με το 34% των ευρωπαίων. Το 22% των ερωτηθέντων Ελλήνων δήλωσαν ότι είναι πολύ πιθανό να αλλάξουν κατοικία στο μέλλον ενώ πέρυσι το ποσοστό αυτό ήταν πολύ μικρότερο.

      Αναλυτικότερα, η αλλαγή στον τρόπο ζωής (32%), η επιθυμία για περισσότερο χώρο (29%) και η αλλαγή στην προσωπική κατάσταση (23%) είναι οι κύριοι λόγοι για τους οποίους οι πολίτες δηλώνουν ότι είναι πλέον πιο πιθανό να μετακινηθούν συγκριτικά με ένα χρόνο πριν. Στον αντίποδα, στους παράγοντες που εμποδίζουν την μετεγκατάσταση σε ένα άλλο ακίνητο συγκαταλέγονται το αυξημένο κόστος ζωής (30,7%) και η αλλαγή στην οικονομική τους κατάσταση (29,2%).

      Στη χώρα μας, η πλειοψηφία των συμμετεχόντων στην έρευνα (63,2%) δήλωσαν πως προτιμούν την πόλη από την ζωή στην περιφέρεια, ενώ αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πώς εκείνοι που ήδη κατοικούν σε κάποιο αστικό κέντρο, επιθυμούν να παραμείνουν εκεί λόγω της πρόσβασης σε υγειονομική περίθαλψη, τις καλύτερες υποδομές και τις περισσότερες ευκαιρίες στην εργασία.

      Ένα άλλο στοιχείο που παρουσιάζει ενδιαφέρον είναι η πρόσβαση σε σταθερά και κινητά δίκτυα που έρχεται να αναδιαμορφώσει την ευρωπαϊκή αγορά κατοικίας, με μεγάλες διαφορές μεταξύ χωρών και ηλικιακών ομάδων. Στην Ελλάδα, το 45% των ερωτηθέντων αποζητά μια περιοχή με εξαιρετική συνδεσιμότητα σταθερής και κινητής τηλεφωνίας. Ωστόσο, για περισσότερο από το 30% η ψηφιακή συνδεσιμότητα δεν θα ήταν ένα καταλυτικό πρόβλημα που θα επηρέαζε την επιλογή τους.

      Ιδανικός προορισμός για ξένους αγοραστές

      Παρά την άνοδο των τιμών ακινήτων στην Ελλάδα, σύμφωνα με τα αποτελέσματα πρόσφατης έρευνας η Ελλάδα παραμένει μαγνήτης για κατοίκους του εξωτερικού Σύμφωνα με έρευνα που παρουσιάστηκε στη διάρκεια του συνεδρίου της Prodexpo ολοένα και μεγαλύτερος αριθμός πολιτών από διάφορες χώρες του εξωτερικού αναζητά κατοικίες στην Ελλάδα με την Αθήνα, τις Κυκλάδες και τη Χαλκιδική να βρίσκονται στην κορυφή των προτιμήσεων.

      Σύμφωνα με την έρευνα του Spitogatos Insights, το ένα πέμπτο των συνολικών αναζητήσεων στην πλατφόρμα της εταιρείας προέρχεται από το εξωτερικό.

      Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον προέρχεται από τους Γερμανούς, οι οποίοι ψάχνουν ακίνητα σε ολόκληρη την χώρα, κυρίως στην ηπειρωτική Ελλάδα, με τη Θεσσαλονίκη και την Χαλκιδική να αποτελούν τις κορυφαίες προτιμήσεις τους.

      Δεύτερες στις αναζητήσεις είναι οι ΗΠΑ, τόσο από Έλληνες της διασποράς όσο και από Αμερικανούς, που ενδιαφέρονται για την αγορά θερινής κατοικίας σε ακριβές περιοχές, όπως οι Κυκλάδες και τα νότια προάστια της Αθήνας.

      Στην τρίτη θέση συναντάμε το Ηνωμένο Βασίλειο, όπου επίσης οι αναζητήσεις είναι μοιρασμένες μεταξύ Ελλήνων και Βρετανών. Στο επίκεντρο κατοικίες στο κέντρο της Αθήνας, τα νότια και τα βόρεια προάστια και τις Κυκλάδες.

      Ακολουθούν οι Ισπανοί, οι Κύπριοι και οι Γάλλοι, με τους τελευταίους να επιδεικνύουν το τελευταίο διάστημα αυξημένο ενδιαφέρον, ιδίως για την Πάρο, τις υπόλοιπες Κυκλάδες και το κέντρο των Αθηνών. Από τις υπόλοιπες χώρες ξεχωρίζει το ενδιαφέρον των Βούλγαρων για σχετικά φθηνά ακίνητα στην Καβάλα και τη Χαλκιδική, όπως και των Ισραηλινών, που εισήλθαν για πρώτη φορά στη λίστα των κορυφαίων υποψήφιων αγοραστών. Το ενδιαφέρον από το Ισραήλ μεγαλώνει χρόνο με τον χρόνο στο κέντρο της Αθήνας, τα νότια και βόρεια προάστια και τις Κυκλάδες.

      Σύμφωνα με στοιχεία που παρουσιάστηκαν επίσης στο συνέδριο σημαντική ζήτηση για αστικά ακίνητα προέρχεται και ψηφιακούς νομάδες καθώς και από φοιτητές, με την ζήτηση να υπολείπεται της προσφοράς καθώς μεγάλο απόθεμα ακινήτων έχει ανάγκη αναβάθμισης. Γεγονός όμως που ενισχύει τις προοπτικές ανάπτυξης των επιμέρους κλάδους της οικονομίας, όπως ο κατασκευαστικός που συνδέονται με τους τομέα του real estate.

      Οι χειμερινές εξοχικές κατοικίες

      Ενδιαφέροντα συμπεράσματα προκύπτουν από την έρευνα της του τελευταίου Παρατηρητηρίου Αξιών Χειμερινών Εξοχικών Κατοικιών για το 2022/2023 της GEOAXIS property & valuation services.

      Όπως επισημαίνεται η εξαιρετικά θετική καλοκαιρινή περίοδος σε συνδυασμό με τις υψηλές πληρότητες σε όλες τις εορτές και αργίες για φέτος, δεν έχουν μετουσιωθεί ακόμη σε τάση σε ό,τι αφορά τις χειμερινές εξοχικές κατοικίες. Η πανδημία σε συνάρτηση με το συγκυριακά δύσκολο οικονομικό κλίμα επηρεάζει αρνητικά την συγκεκριμένη αγορά. Σε σχέση με τα υψηλά επίπεδα αξιών του 2008, οι αξίες εξακολουθούν να καταγράφονται μειωμένες περίπου στο μισό (-56%), σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του τελευταίου Παρατηρητηρίου.

      Όπως επισημαίνεται, η αγορά χειμερινής εξοχικής κατοικίας, σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό από την αγορά θερινής εξοχικής κατοικίας, αποτελεί επιμέρους παράγωγο και όχι διαμορφωτή της συνολικής εικόνας της αγοράς ακινήτων. Ως παράγωγο ακολουθεί τις βασικές κατευθύνσεις της αγοράς με σημαντική διαφορά φάσης, η οποία προσδιορίζεται χρονικά σε 2-3 έτη. Ως εκ τούτου, μόνο μετά την καταγραφή πραγματικής και βιώσιμης ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας και αφού παγιοποιηθεί η αύξηση στις αξίες άλλων τύπων ακινήτων όπως για παράδειγμα στα γραφεία και στα καταστήματα, η συγκεκριμένη αγορά θα σημειώσει σημαντική επανάκαμψη αξιών.

      • #Tags
      • real estate
      • ΑΓΟΡΑ ΑΚΙΝΗΤΩΝ
      • ΑΚΙΝΗΤΑ
      • Ειδήσεις
      Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
      Newsroom
      Newsroomhttp://refreshnews.gr/
      Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr

      ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

      Συντάξεις Αυγούστου: Σήμερα η πληρωμή, τι ώρα θα φανούν τα χρήματα...

      ΠΡΙΝ 14 λεπτά

      Ρόδος: «Με βίαζε ακόμη και 3 φορές μέσα στην ίδια ημέρα»...

      ΠΡΙΝ 17 λεπτά

      ΟΠΕΚΑ: Πότε πληρώνονται επίδομα παιδιού, ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα και άλλα επιδόματα

      ΠΡΙΝ 43 λεπτά

      Ενιαία ψηφιακή εφαρμογή για την καταγραφή οχημάτων στα χερσαία συνοριακά τελωνεία

      ΠΡΙΝ 45 λεπτά

      Καύσωνας: «Καυτό» Σαββατοκύριακο – Υψηλές θερμοκρασίες ακόμη και κατά τη διάρκεια...

      ΠΡΙΝ 46 λεπτά
      spot_img

      ΔΗΜΟΦΙΛΗ

      Ελευσίνα: Εικόνες από την ανέλκυση του ελικοπτέρου που προχώρησε σε αναγκαστική προσθαλάσσωση

      Ειδήσεις 23 Ιουλίου 2025

      Τραγωδία στην Εγνατία Οδό: Ένας νεκρός έπειτα από σφοδρή σύγκρουση δύο αυτοκινήτων – ΦΩΤΟ

      Ειδήσεις 22 Ιουλίου 2025

      Πέθανε ο δημοσιογράφος Σέργιος Τράμπας

      Ειδήσεις 14 Μαΐου 2024

      Εκτός ALPHA η Τατιάνα Στεφανίδου

      TV News 10 Μαΐου 2024

      Τζόκερ: Δες τα συστήματα που αυξάνουν τις πιθανότητες

      Funny...Viral 29 Δεκεμβρίου 2019

      Συντάξεις Αυγούστου: Σήμερα η πληρωμή, τι ώρα θα φανούν τα χρήματα στα ATM

      Ειδήσεις 25 Ιουλίου 2025

      Ρόδος: «Με βίαζε ακόμη και 3 φορές μέσα στην ίδια ημέρα» – Συγκλονίζει η 31χρονη για τη φρίκη που έζησε στα χέρια του πατέρα...

      Ειδήσεις 25 Ιουλίου 2025

      ΟΠΕΚΑ: Πότε πληρώνονται επίδομα παιδιού, ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα και άλλα επιδόματα

      Ειδήσεις 25 Ιουλίου 2025

      Ενιαία ψηφιακή εφαρμογή για την καταγραφή οχημάτων στα χερσαία συνοριακά τελωνεία

      Ειδήσεις 25 Ιουλίου 2025

      Καύσωνας: «Καυτό» Σαββατοκύριακο – Υψηλές θερμοκρασίες ακόμη και κατά τη διάρκεια της νύχτας

      Ειδήσεις 25 Ιουλίου 2025

      Φοιτητική στέγη: Ανεξέλεγκτη η άνοδος των ενοικίων σε όλη τη χώρα – Οι τιμές στις μεγάλες πόλεις

      Ειδήσεις 25 Ιουλίου 2025

      Πειραιάς: Νεκρή γυναίκα από τη φωτιά σε διαμέρισμα

      Ειδήσεις 25 Ιουλίου 2025

      Σφοδρό χτύπημα των δασμών Τραμπ την καρδιά της ευρωπαϊκής βιομηχανίας – Πτώση κερδών της Volkswagen

      Ειδήσεις 25 Ιουλίου 2025

      Κρήτη: Επιχείρηση διάσωσης 39 ατόμων που εντοπίστηκαν σε λέμβο νότια των Καλών Λιμένων

      Ειδήσεις 25 Ιουλίου 2025

      Στα αποτελέσματα β΄ τριμήνου στρέφεται το ενδιαφέρον των επενδυτών

      Ειδήσεις 25 Ιουλίου 2025

      Voucher ανέργων 2.250 ευρώ: Πώς θα γίνει η επιλογή και η πληρωμή

      Ειδήσεις 25 Ιουλίου 2025

      ΕΛΑΣ: Εξαρθρώθηκε σπείρα που έστησε τηλεφωνικές απάτες για δήθεν επείγουσες χειρουργικές επεμβάσεις σε Κοζάνη, Πέλλα και Καρδίτσα

      Ειδήσεις 25 Ιουλίου 2025
      • Ταυτότητα
      • Στείλε το άρθρο σου
      • Διαφημιστείτε
      • Επικοινωνία