Τρίτη, 18 Μαρτίου, 2025
More

    Ένα λάθος της Μυρτώς γεννά υποψίες στην Όλγα

    Όσα θα δείτε στο σημερινό επεισόδιο της σειράς «Άγρια γη».

    Ο Μάνος (Θ. Πατριαρχέας) βγάζει τη Νάντια (Α. Ανδρέοβιτς) από το κρατητήριο, πληρώνοντας το ποσό της εγγύησης, γεγονός που προκαλεί απρόβλεπτες συνέπειες τόσο για τον ίδιο όσο και για τον Μιχάλη (Κ. Φαλελάκης). Η Ρένα (Ε. Ασημακοπούλου) γίνεται στόχος του Περικλή (Π. Καρμάτης) και βρίσκεται σε πραγματικό κίνδυνο.

    agria gi922

    Η Όλγα (Ζ. Δούκα) και ο Διοικητής (Κ. Σόμμερ) καταλήγουν στο κρεβάτι κι εκείνος στη συνέχεια προσπαθεί να μάθει περισσότερα γι’ αυτήν από τη Ρόζα (Λ. Ματσάγγου). Και η Όλγα από τη μεριά της, αναθέτει στον Γιώργο (Ο. Τζιόβας) να ελέγξει το παρελθόν του Διοικητή. Αυτό που βρίσκει, της προκαλεί εντύπωση. Στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, ο Κωστής (Θ. Μπανούσης) ανταποκρίνεται θετικά στη θεραπεία.

    agria gi935

    Παράλληλα όμως, η Ελπίδα (Π. Βιτετζάκη) νιώθει τύψεις μετά από τη βραδιά που πέρασε με τον Στέφανο (Π. Σκαρμέας). Ένα τηλεφώνημα του Άρη (Σ. Μιχαήλ) και η απάντηση του Στέφανου, γεννούν υποψίες.agria gi311 Ο Χρήστος (Ι. Σβιτάιλο) ζητάει από τον Μιχάλη να τον προμηθεύσει και πάλι με πλαστά έγγραφα, για να φύγει από τη χώρα. Ο Μιχάλης δέχεται, αλλά μια συζήτηση με τον Διοικητή αλλάζει δραματικά τα σχέδιά τους. Εν τω μεταξύ, μια επίσκεψη της Όλγας στη Μυρτώ (Μ. Ζορμπά), απειλεί να αποκαλύψει την αλήθεια για τον Άρη.

    {{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ