Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024
More

    Πρώτο Trailer Απο Την Τηλεοπτική Σειρά «Scream»

    scream-mtv-trailer

    [quote font=”tahoma” font_size=”18″ color=”#3f3f3f” arrow=”yes” align=”left”]Πρώτο Trailer Απο Την Τηλεοπτική Σειρά «Scream»[/quote]

    Κατά την διάρκεια των χθεσινών MTV Movie Awards, το Mtv κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το «Scream», την νέα τηλεοπτική σειρά του δικτύου, που βασίζεται στην ομώνυμη σειρά ταινιών τρόμου.

    «Η ιστορία ξεκινά ύστερα απο ένα περιστατικό cyberbullying που έχει σαν αποτέλεσμα ένα βίαιο φόνο, ένα περιστατικό που ξυπνά μνήμες απο μια σειρά φόνων του παρελθόντος που έχει στοιχειώσει κάποιους, έχει συγκεντρώσει το ενδιαφέρον κάποιων άλλων και ίσως να εμπνεύσει ένα νέο δολοφόνο. Επίκεντρο της σειράς είναι μια ομάδα εφήβων, που εξελίσσονται σε εραστές, εχθρούς, υπόπτους, στόχους και θύματα ενός δολοφόνου που αναζητά αίμα.»

    Το σενάριο της σειράς έχουν γράψει οι Jay Beattie («Criminal Minds») και Dan Dworkin («Revenge»), ενώ στη θέση των παραγωγών και showrunners βρίσκονται οι Jill Blotevogel («Ravenswood») και Jaime Paglia («Arrow»).

    Πρωταγωνιστούν οι Willa Fitzgerald («Gotham»), Jason Wiles («Third Watch», «Persons Unknown»), Bex Taylor-Klaus («The Killing», «Arrow»), Bella Thorne, Carlson Young, John Karna, Connor Weil, Bobby Campo.

    [ad id=”6783″]

    Με νεανικό cast, η τηλεοπτική μεταφορά του «Scream» προορίζεται για το εφηβικό κοινό, ενώ αναμένεται να είναι και πιο softcore απο τις κινηματογραφικές ταινίες, με ότι και αν αυτό σημαίνει.

    Το τηλεοπτικό «Scream» θα κάνει πρεμιέρα στις 30 Ιουνίου στο Mtv.

    Δείτε το trailer:

    [ad id=”5586″]

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ