Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024
More

    «Μου λένε στον δρόμο ότι είμαι άντρας»

    Με αφορμή τις δηλώσεις της Κάτιας Δανδουλάκη για το διαζύγιο των Μπουρδούμη – Δροσάκη, η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε μαζί τους συνεργάτες της εκπομπής της τον εξαιρετικό χειρισμό της γνωστής ηθοποιού.

    Η Κάτια Δανδουλάκη δεν θέλησε να πάρει θέση για το θέμα λέγοντας: «Δεν μιλάω για αυτά, δεν κρίνω κανέναν, να κάνουν ότι θέλουν να είναι όλοι ευτυχισμένοι και καλά. Στηρίζω πάντα όλους όσους αγαπάω και αυτός είναι ο σκοπός της ζωής μας. Δεν έχω να πω κάτι, δεν έχω να κρίνω κάποιον. Δεν κρίνω κανέναν λέω μονάχα αυτό που κάνω εδώ».

    katken 5

    Η γνωστή παρουσιάστρια αναφέρθηκε στα κακεντρεχή σχόλια που λαμβάνει κατά καιρούς είτε στα κοινωνικά δίκτυα είτε στον δρόμο: «Βρε εδώ μου λένε στον δρόμο ότι είμαι άντρας.

    katken85 334289657 586755643384627 9364486692421461 n

    Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει για τον άλλον. Θα βγεις έξω και θα ακούσεις χίλια δυο. Όταν κάποιος θέλει να με χτυπήσει θα πει “Η Καινούργιου είναι πλαστική”. Είμαι η μόνη που έχω κάνει πλαστική; Ανοίγεις την τηλεόραση και οι περισσότερες έχουν κάνει πιο πολλές πλαστικές από εμένα, απλά δεν το έχουν πει».΄

    {{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ