Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024
More

    The Vampire Diaries | Η Nina Dobrev αφήνει τη σειρά στο τέλος της 6ης σεζόν!

    The Vampire Diaries

    [quote font=”tahoma” font_size=”18″ color=”#3d3d3d” arrow=”yes” align=”left”]Κι όμως είναι αλήθεια.[/quote]

    Μία από τους κεντρικούς χαρακτήρες της σειράς που έσπασε όλα τα ρεκόρ τα τελευταία χρόνια, αφήνει το cast. Δεν μιλάμε για άλλη εκτός της Nina Dobrev, αλλά όπως είναι χαραγμένη στα μυαλά των τηλεθεατών, Elena Gilbert.

    Μετά από 6 ολόκληρους κύκλους της επιτυχημένης σειράς με τους βρικόλακες, η ίδια η πρωταγωνίστρια, ανεβάζει μία αποχαιρετιστήρια φωτογραφία στον λογαριασμό της στο instagram με ένα κείμενο λέγοντας ότι το όμορφο ταξίδι της εδώ κάπου τελειώνει…

    Βέβαια, μια και φτάνουμε στον τέλος της 6ης σεζόν, όλη αυτή η εβδομάδα που μας πέρασε, ήταν κι η τελευταία για τα γυρίσματα της σειράς. Το τελευταίο επεισόδιο θα το δούμε στις 14 Μαιού. Οπότε όλες αυτές οι μέρες είναι γεμάτες με αποχαιρετισμούς στα social media τόσο της Nina Dobrev, όσον και των άλλων ηθοποιών-πρωταγωνιστών.

    Γιατί όμως αφήνει τη σειρά; Όπως ανέφερε η ίδια σε συνεντεύξεις της θέλει να δοκιμάσει κι άλλα πράγματα κι ότι όλο αυτό κάποια στιγμή θα σταματούσε έτσι κι αλλιώς. Υπάρχουν όμως κι άλλες εκδοχές. Μία εξ αυτών είναι ότι δεν μπορούσε να είναι πια στο ίδιο πλατό με το πρώην αγόρι της, Ian Somerhalder κι ενώ αυτός, όπως φημολογείται, ετοιμάζεται να παντρευτεί την Niki Reed! Λέτε να ισχύει κάτι τέτοιο;

    [ad id=”6783″]

    Πάντως η σειρά έχει αφήσει εποχή με επικές αγάπες, μεταξύ της Elena και των αδερφών Salvatore, με τρομερές μάχες εναντίων τεράτων, μάγων και σωσιών για να σώσουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα, θανάτους που σόκαραν και φυσικά στιγμές φιλίας που σε όλους τους ευσυγκίνητους κύλησαν μερικά δάκρυα και μας έκαναν να δούμε τα πράγματα με άλλη ματιά.

    Ελπίζω ο τρόπος που θα τη «βγάλουν» από τις ζωές μας, να είναι κάτι που θα μείνει. Κάτι χαρακτηριστικό. Οπότε δεν έχουμε παρά να περιμένουμε. Μόνο τρία επεισόδια έμειναν για το μεγάλο φινάλε.

    [ad id=”5586″]

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ