Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
More

    O Ray Stevenson θα είναι κακός στο “Ahsoka”

    O Ray Stevenson παρευρέθηκε στο πάνελ του “Ahsoka” στο Star Wars Celebration για να αποκαλύψει ότι ο χαρακτήρας του θα είναι κακός.

    Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο ηθοποιός θα ενσαρκώνει τον Baylan Skoll, ο οποίος θα ζει στον ίδιο κόσμο με τους Thrawn (Lars Mikkelsen) και Morgan Elsbeth (Diana Lee Inosanto). Μαζί του ήταν και η Ivanna Sakhno, της οποίας η χαρακτήρας – επίσης – αποκαλύφθηκε μέσω του event. Το όνομά της θα είναι Shin Hati και μάθαμε ότι ξέρει να χειρίζεται πολύ καλά ένα φωτόσπαθο.

    Άλλοι πρωταγωνιστές θα είναι οι Rosario Dawson ως Ahsoka Tano, Natasha Liu Bordizzo ως Sabine Wren, Hayden Christensen ως Anakin Skywalker, Eman Esfandi ως Ezra Bridger, Lars Mikkelsen ως Grand Admiral Thrawn, Mary Elizabeth Winstead ως Hera Syndulla, Genevieve O’Reilly ως Mon Mothma, Diana Lee Inosanto ως Morgan Elsbeth, Maurice Irvin ως Senator Mawood, Jacqueline Antaramian ως Senator Rodrigo, Nelson Lee ως Senator Xiono και Erica Duke ως Gran Senator. Ο Chopper θα κάνει την εμφάνισή του και ο David Tennant θα επιστρέψει για να δανίσει την φωνή του στον Huyang.

    Σκηνοθέτες των επεισοδίων θα είναι οι Peter Ramsey, Steph Green, Jennifer Getzinger, Geeta Patel και Rick Famuyiwa, ενώ εκτελεστική παραγωγός είναι και η Kathleen Kennedy. Ο Dave Filoni έχει αναλάβει το σενάριο, την σκηνοθεσία και την εκτελεστική παραγωγή.

    Το “Star Wars: Ahsoka” είναι μια από τις πιο hot σειρές που περιμένουμε να δούμε σε συνδρομητική μέσα στο 2023, και θα φτάσει στις οθόνες των συνδρομητών τον Αύγουστο που μας έρχεται. Εκτός της εν λόγω σεζόν ενδέχεται να δούμε και μια δεύτερη, ενώ η χαρακτήρας θα βρεθεί και στην ταινία που ετοιμάζει ο Filoni, η οποία θα ολοκληρώσει τόσο την δικής της ιστορίας, όσο και αυτές των “The Mandalorian” και “The Book of Boba Fett”.

    Ρίξτε μια ματιά σε όλα τα projects Star Wars του 2023, σε ό,τι φέρουν τα Amazon, ΗΒΟ, Apple TV+, Disney+, Paramount+ και Netflix τον μήνα που διανύουμε και διαβάστε τα review μας για τις σειρές που τελείωσαν τον Μάρτιο. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.

    O Ray Stevenson θα είναι κακός στο "Ahsoka"

    Δείτε το “Star Wars: Ahsoka” στο Disney+

    Το Disney+ είναι η αποκλειστική streaming υπηρεσία για σειρές και ταινίες Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας.

    8,99€

    Κάντε εγγραφή στο Disney+ ↗


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ