Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024
More

    Ξέρω ποια σειρά θα δεις φέτος το καλοκαίρι

     

    Ξέρω ποια σειρά θα δεις φέτος το καλοκαίρι

    Οι αδερφοί Wachowski αποφάσισαν να κάνουν τηλεόραση. Κρίνοντας από το trailer του Sense8, μάλλον είναι η καλύτερη απόφαση που έχουν πάρει μετά το Matrix.

    Είναι σαφές ότι τα τελευταία χρόνια η μικρή οθόνη έχει «μεγαλώσει» για τα καλά, διανύοντας μια νέα «Χρυσή Εποχή» που επιτρέπει σε σκηνοθέτες, σεναριογράφους και ηθοποιούς να εκφράσουν με μεγαλύτερη άνεση τη δημιουργικότητά τους (και να βγάλουν καλά λεφτά, φυσικά) και στο κοινό να απολαύσει (υπερ)παραγωγές χωρίς προηγούμενο.

    Σε αυτές μπορείς να προσθέσεις και μια ακομα: το Sense8, σε σκηνοθεσία των αδελφών Wachowski. Τα φοβερά κινηματογραφικά παιδιά που κάποτε μας έδωσαν την υπερεπική τριλογία του Matrix και το πολύ καλό «Cloud Atlas» αλλά και τα επιεικώς απαράδεκτα «Speed Racer» και Το πεπρωμένο της Τζούπιτερ, δοκιμάζονται για πρώτη φορά στην τηλεοπτική φόρμα και την «απλωμένη» της αφήγηση.

    Σύμφωνα με τα όσα γνωρίζουμε για το σενάριο, οκτώ άνθρωποι ανακαλύπτουν μια ωραία πρωία ότι οι αισθήσεις τους είναι συνδεδεμένες μεταξύ τους κατά τέτοιο τρόπο ώστε ο ένας να μπορεί να νιώσει αυτό που νιώθουν οι υπόλοιποι -ιδιότητα που, ωστόσο τους βάζει στο στόχαστρο μιας μυστηριώδους οργάνωσης που τους θεωρεί απειλή για την παγκόσμια τάξη. Ανάμεσά τους και η Daryl Hannah (σ.σ. η Black Mamba του «Kill Bill»), με κάμποσα χρονάκια και κιλάκια πάνω της, αλλά με ένα παπούτσι λιγότερο.

    Ναι, ακούγεται μπλεγμένο -και πιθανότατα είναι. Όμως έχει ωραίο τρέιλερ. Γεμάτο σεξ, βια, έντονα βλέμματα, πιστολίδι και εκρήξεις.

    Για την απάντηση σε κάθε απορία σου -κυρίως, όμως, στο γιατί στην ευχή η Daryl Hannah κυκλοφορεί μονοσάνδαλη- υπομονή μέχρι τις 5 Ιουνίου, οπότε και είναι προγραμματισμένο ν’ ανέβει ο πρώτος κύκλος στο Netflix.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ