Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, 2024
More

    Την επιστροφή του Loki και το (αυτόνομο) ντεμπούτο της Echo ανακοινώνει το Disney+

    Την πρεμιέρα του “Echo” και της δεύτερης σεζόν του “Loki” ανακοίνωσε το Disney+.

    Σύμφωνα με την δημοσίευση που έκανε στο Twitter, ο Loki θα επιστρέψει στις οθόνες μας στις 6 Οκτωβρίου, ενώ η Echo θα κάνει το ντεμπούτο της με την αυτόνομη σειρά της στις 29 Νοεμβρίου.

    Δείτε την παρακάτω:

    Το “Loki” ήταν η live-action σειρά που συγκέντρωσε τα μεγαλύτερα νούμερα τηλεθέασης για το Disney+, αφήνοντας πίσω του τα “WandaVision”, “The Falcon and the Winter Soldier” και “Hawkeye”. Τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν ξεκίνησαν το καλοκαίρι και έλαβαν χώρα στο Λονδίνο, έναντι της πρώτης σεζόν που πραγματοποιήθηκαν στην Ατλάντα. Οι Justin Benson και Aaron Moorhead έχουν αναλάβει τα σκηνοθετικά ηνία και ο Eric Martin έχει γράψει το σενάριο. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βλέπουμε τους Tom Hiddleston ως τον ομότιτλο χαρακτήρα, Owen Wilson ως Mobius M. Mobius, Gugu Mbatha-Raw ως Ravonna Renslayer, Sophia Di Martino ως Sylvie, Eugene Cordero ως Casey, Tara Strong ως Miss Minutes και Rafael Casal, Ke Huy Quan και Kate Dickie σε άγνωστους μέχρι στιγμής ρόλους. Ο Hiddleston και οι Kevin Feige, Stephen Broussard, Louis D’Esposito, Victoria Alonso και Michael Waldron είναι εκτελεστικοί παραγωγοί. Πρώτη ματιά στα νέα επεισόδια είχαμε ρίξει τον Σεπτέμβριο που μας πέρασε στην D23, ενώ τον Φεβρουάριο κλιπ του Disney+ προϊδέασε την εμφάνιση των Time-Keepers.

    Την επιστροφή του Loki και το (αυτόνομο) ντεμπούτο της Echo ανακοινώνει το Disney+

    Δείτε τα πάντα από το MCU στο Disney+

    Το Disney+ είναι η αποκλειστική streaming υπηρεσία για σειρές και ταινίες Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας.

    8,99€

    Κάντε εγγραφή στο Disney+ ↗

    Όσον αφορά το “Echo”, η σειρά θα ακολουθεί την χαρακτήρα, την οποία γνωρίσαμε μέσα από το “Hawkeye”. Θα τη δούμε να επιστρέφει στην πόλη όπου μεγάλωσε και να ζει ήρεμα μέχρι που η εγκληματική ζωή που άφησε στη Νέα Υόρκη έρχεται να ταράξει τα νερά. Η Maya “θα ενωθεί και πάλι με τις Ιθαγενείς ρίζες της και θα αγκαλιάσει το νόημα της οικογένειας και της κοινότητας αν θελήσει ποτέ να προχωρήσει μπροστά”, όπως μάς ενημερώνει η επίσημη σύνοψη. Η Alaqua Cox θα ενσαρκώσει και πάλι την Maya Lopez/Echo, ενώ πλάι της θα δούμε τους Charlie Cox και Vincent D’Onofrio ως Matt Murdoch/Daredevil και Wilson Fisk/Kingpin, αντίστοιχα, και Zahn McClarnon ως William Lopez. Επιπλέον, οι Chaske Spencer, Tantoo Cardinal, Devery Jacobs, Cody Lightning και Graham Greene θα αναλάβουν άγνωστους μέχρι στιγμής ρόλους. Η Marion Dayre είναι δημιουργός, σεναριογράφος και εκτελεστική παραγωγός, μαζί με τους Kevin Feige, Louis D’Esposito, Victoria Alonso, Brad Winderbaum, Stephen Broussard, Richie Palmer και Jason Gavin. Τα ηνία έχουν αναλάβει οι Sydney Freeland και Catriona McKenzie.

    Και μπορεί αρχικά δημοσιεύματα να υποστήριζαν ότι το “Echo” θα κάνει την πρεμιέρα του το φθινόπωρο, όπως και θα γίνει δηλαδή, δημοσίευμα του Φεβρουαρίου ήθελε την Disney να ‘πατά λίγο το φρένο’ και να και να μας φέρνει μόνο τα “Loki” και “Secret Invasion” μέσα στο 2023. Φυσικά, κάτι τέτοιο πλέον διαψεύστηκε, ενώ πριν από τις προαναφερόμενες να πούμε ότι το “Secret Invasion” θα κάνει την πρεμιέρα του στις 21 Ιουνίου 2023 και θα αποτελείται από έξι επεισόδια.

    Ρίξτε μια ματιά σε ό,τι φέρουν τα Amazon, ΗΒΟ, Apple TV+, Disney+, Paramount+ και Netflix τον μήνα που διανύουμε και διαβάστε τα review μας για τις σειρές που τελείωσαν τον Απρίλιο. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ