Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024
More

    To Physical θα ολοκληρωθεί με την τρίτη του σεζόν

    To Physical θα ολοκληρωθεί με την τρίτη του σεζόν

    Ο νέος κύκλος επεισοδίων του “Physical”, που θα κάνει την εμφάνισή του στο Apple TV+ στις 2 Αυγούστου, θα είναι και αυτός που θα ολοκληρώσει την σειρά μια για πάντα.

    Σύμφωνα με το Deadline, τα δέκα νέα μισάωρα επεισόδια γράφτηκαν από την αρχή ως επίλογος και έτσι οι fans δεν θα πρέπει να ανησυχούν για τυχόν εκκρεμότητες που θα μπορούσαν να δημιουργηθούν σε κάποια αντίθετη περίπτωση. Ας μην ξεχνάμε ότι τα νέα της ανανέωσης σε τρίτη σεζόν ήρθαν τον περασμένο Αύγουστο, δύο μήνες μετά την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου.

    “Είμαστε ευγνώμονες στις Apple, Tomorrow Studios και σε όλους τους δημιουργικούς μας συνεργάτες για την ευκαιρία να φέρουμε την Sheila στην ζωή σε όλο της το θαρραλέο βασίλειο”, είπαν οι Annie Weisman (δημιουργός, σεναριογράφος, showrunner και εκτελεστική παραγωγός) και Rose Byrne (πρωταγωνίστρια και εκτελεστική παραγωγός) σε κοινή τους δήλωση. “Με αυτό το τελευταίο κεφάλαιο, το saga επανάστασης, ανάρρωσης και εξιλέωσης τριών πράξεων της Sheila φτάνει σε έναν ικανοποιητικό επίλογο, τον οποίο τόσο η ίδια, όσο και οι fans αξίζουν άπλετα. Αισθανόμαστε τόσο περήφανοι που μοιραζόμαστε αυτό το τελευταίο κεφάλαιο με όλους”.

    Η σειρά περιστρέφεται γύρω από μια νοικοκυρά της δεκαετίας του ’80 που ανακαλύπτει τον εαυτό της μέσα από την αερόβια άσκηση. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βλέπουμε τους Byrne ως Sheila Rubin, Rory Scovel ως Danny Rubin, Paul Sparks ως John Breem, Della Saba ως Bunny Kazam, Lou Taylor Pucci ως Tyler και Dierdre Friel ως Greta Hauser, ενώ νέα εισαγωγή θα είναι αυτή της Zooey Deschanel ως Kelly. Εκτελεστικοί παραγωγοί είναι οι Marty Adelstein, Becky Clements και Alissa Bachner, ενώ τα σκηνοθετικά ηνία έχει αναλάβει η Stephanie Laing.

    Αυτή δεν είναι η μόνη σειρά της Byrne με το Apple TV+, καθώς στις 24 Μαΐου αναμένουμε το “Platonic” στο οποίο θα τη δούμε πλάι στον Seth Rogen.

    Ρίξτε μια ματιά σε ό,τι φέρουν τα Amazon, ΗΒΟ, Apple TV+, Disney+, Paramount+ και Netflix τον μήνα που διανύουμε και διαβάστε τα review μας για τις σειρές που τελείωσαν τον Απρίλιο. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ