Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
More

    Όλες οι επερχόμενες σειρές και ταινίες της Marvel

    Μπορεί να είναι δύσκολο να θυμάστε όλα τα επερχόμενα projects της Marvel. Ειδικά τώρα με τις σειρές παρέα γίνεται χαμός. Οπότε κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε για να τα μαζέψουμε όλα παρέα. Το μέλλον της Marvel είναι τεράστιο και ασταμάτητο…ας ρίξουμε μια ματιά.

    Πιο αναλυτικά τα projects για τα οποία έχουμε πληροφορίες:

    Secret Invasion (21 Ιουνίου 2023)

    Το “Secret Invasion” βασίζεται στην ομώνυμη σειρά κόμικς που κυκλοφόρησε το 2008. “Η νέα σειρά των Marvel Studios, ‘Secret Invasion’, λαμβάνει χώρα στο παρόν του MCU, όπου ο Nick Fury (Samuel L. Jackson) μαθαίνει ότι μια κρυφή εισβολή στην Γη από μια φατρία των Skrulls. Ο Fury συνεργάζεται με τους συμμάχους του, Everett Ross (Martin Freeman), Maria Hill (Cobie Smulders) και τον Skrull Talos (Ben Mendelsohn), που έχει κάνει τη ζωή του στην Γη. Μαζί τρέχουν ενάντια στον χρόνο για να αποτρέψουν μια επικείμενη εισβολή των Skrull και να σώσουν την ανθρωπότητα”.

    Εκτός των προαναφερώμενων, πρόκειται να δούμε και τους Emilia Clarke ως G’iah, Kingsley Ben-Adir ως Gravik, Dermot Mulroney ως τον Πρόεδρος των ΗΠΑ Ritson, Olivia Colman ως Sonya Falswort και Christopher McDonald, Killian Scott, Carmen Ejogo και Charlayne Woodard σε άγνωστους μέχρι στιγμής ρόλους. Τα σκηνοθετικά ηνία ανέλαβαν οι Thomas Bezucha και Ali Selim, ενώ το σενάριο έχει γραφτεί από τον Kyle Bradstreet, ο οποίος είναι εκτελεστικός παραγωγός με τους Kevin Feige, Louis D’Esposito, Victoria Alonso, Jonathan Schwartz και Brad Winderbaum.

    Loki Season 2 (6 Οκτωβρίο 2023)

    Τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν ξεκίνησαν το καλοκαίρι και έλαβαν χώρα στο Λονδίνο, έναντι της πρώτης σεζόν που πραγματοποιήθηκαν στην Ατλάντα. Οι Justin Benson και Aaron Moorhead έχουν αναλάβει τα σκηνοθετικά ηνία και ο Eric Martin έχει γράψει το σενάριο. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βλέπουμε τους Tom Hiddleston ως τον ομότιτλο χαρακτήρα, Owen Wilson ως Mobius M. Mobius, Gugu Mbatha-Raw ως Ravonna Renslayer, Sophia Di Martino ως Sylvie, Eugene Cordero ως Casey, Tara Strong ως Miss Minutes και Rafael Casal, Ke Huy Quan και Kate Dickie σε άγνωστους μέχρι στιγμής ρόλους. Ο Hiddleston και οι Kevin Feige, Stephen Broussard, Louis D’Esposito, Victoria Alonso και Michael Waldron είναι εκτελεστικοί παραγωγοί. Πρώτη ματιά στα νέα επεισόδια είχαμε ρίξει τον Σεπτέμβριο που μας πέρασε στην D23, ενώ τον Φεβρουάριο κλιπ του Disney+ προϊδέασε την εμφάνιση των Time-Keepers.

    The Marvels (10 Νοεμβρίου 2023)

    Στο “The Marvels” θα δούμε, εκτός της Brie Larson ως Captain Marvel, και τις Teyonah Parris (Monica Rambeau) του “WandaVision” και Iman Vellani ως Ms. Marvel. Η Zawe Ashton του “Velvet Buzzsaw” θα παίξει την αντίπαλο της ταινίας, ενώ άλλοι πρωταγωνιστές θα είναι και οι Park Seo-joon, Saagar Shaikh, Zenobia Shroff και Mohan Kapur. Τη σκηνοθεσία αναλαμβάνει η Nia DaCosta (Candyman) και η Megan McDonnell (WandaVision) έγραψε την ιστορία που θα λαμβάνει χώρα στη μοντέρνα εποχή, έναντι της πρώτης που διαδραματιζόταν τη δεκαετία του ’90.

    Echo (29 Νοεμβρίου 2023)

     

    Η σειρά θα ακολουθεί την χαρακτήρα, την οποία γνωρίσαμε μέσα από το “Hawkeye”. Θα τη δούμε να επιστρέφει στην πόλη όπου μεγάλωσε και να ζει ήρεμα μέχρι που η εγκληματική ζωή που άφησε στη Νέα Υόρκη έρχεται να ταράξει τα νερά. Η Maya “θα ενωθεί και πάλι με τις Ιθαγενείς ρίζες της και θα αγκαλιάσει το νόημα της οικογένειας και της κοινότητας αν θελήσει ποτέ να προχωρήσει μπροστά”, όπως μάς ενημερώνει η επίσημη σύνοψη. Η Alaqua Cox θα ενσαρκώσει και πάλι την Maya Lopez/Echo, ενώ πλάι της θα δούμε τους Charlie Cox και Vincent D’Onofrio ως Matt Murdoch/Daredevil και Wilson Fisk/Kingpin, αντίστοιχα, και Zahn McClarnon ως William Lopez. Επιπλέον, οι Chaske Spencer, Tantoo Cardinal, Devery Jacobs, Cody Lightning και Graham Greene θα αναλάβουν άγνωστους μέχρι στιγμής ρόλους. Η Marion Dayre είναι δημιουργός, σεναριογράφος και εκτελεστική παραγωγός, μαζί με τους Kevin Feige, Louis D’Esposito, Victoria Alonso, Brad Winderbaum, Stephen Broussard, Richie Palmer και Jason Gavin. Τα ηνία έχουν αναλάβει οι Sydney Freeland και Catriona McKenzie.

    Captain America: New World Order (3 Μαΐου 2024)

    Το “Captain America: New World Order” αναμένεται στις 3 Μαΐου 2024 (ΗΠΑ) και σηματοδοτεί την πρώτη φορά που ο Mackie υποδύεται τον ρόλο μετά τα γεγονότα του “Falcon and the Winter Soldier”. Το σενάριο γράφεται από τον επικεφαλής συγγραφέα και δημιουργό του “The Falcon and the Winter Soldier”, Malcolm Spellman σε σκηνοθεσία του Julius Onah. Αντίπαλος θα είναι ο Tim Blake Nelson ως The Leader από το “Τhe Incredible Hulk”, ενώ επιστρέφουν και οι Danny Ramirez ως Joaquin Torres (ο νέος Falcon), Carl Lumbly ως Isaiah Bradley και Liv Tyler ως Betty Ross, Harrison Ford ως Thaddeus “Thunderbolt” Ross, Tim Blake Nelson ως The Leader, Shira Haas ως Sabra και Xosha Roquemore και Seth Rollins σε άγνωστους μέχρι στιγμής ρόλους.

    Thunderbolts (26 Ιουλίου 2024)

     Όλες οι επερχόμενες σειρές και ταινίες της Marvel

    Οι Thunderbolts είναι μια ομάδα που αποτελείται από κακούς, έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση μέσω του “The Incredible Hulk #449” (1997) και ήταν μια δημιουργία των Kurt Busiek και Mark Bagley. Η Valentina Allegra de Fontaine της Julia Louis-Dreyfuss θα διευθύνει μια ομάδα που θα αποτελείται από τους Red Guardian του David Harbour, Ghost της Hannah John-Kamen, US Agent του Wyatt Russell, Taskmaster της Olga Kurylenko, Yelena Belova της Florence Pugh και Winter Soldier του Sebastian Stan. Μαζί τους θα είναι και ο Harrison Ford ως Thaddeus ‘Thunderbolt’ Ross. Άλλοι πρωταγωνιστές σε άγνωστους ρόλους θα είναι οι Ayo Edebiri και Steven Yeun. Τα σκηνοθετικά ηνία αναλαμβάνει ο Jake Schreier και το σενάριο γράφει ο Lee Sung Jin. Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες για την ομάδα εδώ.

    What If… ? Season 2 (2023)

    Η δεύτερη σεζόν του “Marvel’s What If…?” θα έρθει στο Disney+ το 2023, ενώ συγχρόνως επιβεβαιώθηκε ότι θα έχει και τρίτη σεζόν. Τα νέα αποκαλύφθηκαν κατά τη διάρκεια του πάνελ κινουμένων σχεδίων της Marvel στο Comic-Con 2022, με μια κεκλεισμένων των θυρών προβολή της δεύτερης σεζόν όπου παρουσίασε μια διάφορους ήρωες και κακούς από το multiverse του MCU, συμπεριλαμβανομένων των Captain Carter, Steve Rogers ως Iron Man, Black Widow, Hela του “Thor: Ragnarok” , Young Star-Lord και Ego, Scarlet Witch, Mandarin και άλλους. Υπήρχε επίσης κι ένα απόσπασμα με τον Thanos να πολεμά τον Captain America από το “Infinity War”.

    X-Men ’97 (2023)

    Disney+ Day New Marvel Logos

    Η αναβίωση του “X-Men ’97” ανακοινώθηκε για πρώτη φορά πέρυσι. Οι showrunners της αρχικής σειράς, Eric και Julia Lewald, έχουν συμβουλευτική θέση στην νέα. Επιβεβαίωσαν προηγουμένως ότι αυτό θα συνεχίσουν ακριβώς από εκεί που τελείωσε η αρχική σειρά, όπου ο Charles Xavier τραυματίστηκε σοβαρά και έπρεπε να σωθεί από την αυτοκράτειρα Lilandra. Πολλοί κλασικοί χαρακτήρες επιστρέψουν στην σειρά, συμπεριλαμβανομένων των Rogue, Beast, Gambit, Jean Grey, Wolverine, Storm, Jubilee και Cyclops. Το σχέδιο παραμένει πιστό σε αυτό της δεκαετίας του ’90, αλλά θα είναι λίγο πιο ευδιάκριτο. Σε ένα απόσπασμα που προβλήθηκε σε πάνελ, ο Magneto παρουσιάστηκε ως ο νέος αρχηγός των X-Men. Άλλοι χαρακτήρες που επιστρέφουν είναι οι Cable, Bishop, Forge, Morph, Nightcrawler και Sunspot. Μάθαμε επίσης ότι ένα από τα κύρια θέματα της σειράς θα είναι, “Γιατί χρειαζόμαστε ακόμα τους X-Men;” Διαβάστε εδώ τι περιμένουμε από το sequel.

    Wonder Man (2023/24)

    Ο Wonder Man έκανε το ντεμπούτο του στα κόμικς το 1964 μέσω του “The Avengers #9”. Δημιουργήθηκε από τους Stan Lee, Don Heck και Jack Kirby και κληρονόμησε την Williams Innovations μετά τον θάνατο του πατέρα του. Έχοντας μεγάλες οικονομικές δυσκολίες, προσπάθησε να υπεξαιρέσει χρήματα, πιάστηκε και φυλακίστηκε, αλλά δεν έμεινε για πολύ εκεί, καθώς γνωρίζει τον Baron Heinrich Zemo, ο οποίος τον έπεισε να πάρει εκδίκηση και του έδωσε υπερδυνάμεις. Τα έβαλε τους Avengers αλλά το μετάνιωσε και τελικά τους έσωσε από την παγίδα του Zemo, θυσιάζοντας παράλληλα τη ζωή του. Ο Yahya Abdul-Mateen II θα ενσαρκώσει τον Simon Williams/Wonder Man, ο Demetrius Grosse θα μεταμορφωθεί στον Eric Williams/Grim Reaper και ο Ben Kingsley θα επιστρέψει στην Marvel ως Trevor Slattery και, μάλιστα, “θα παίξει σημαντικό ρόλο” στη νέα σειρά. Άλλος πρωταγωνιστής λέγεται πως θα είναι ο Ed Harris. O Destin Daniel Cretton θα είναι εκτελεστικός παραγωγός και ο Andrew Guest θα βοηθήσει στη δημιουργία της ως σεναριογράφος.

    Blade (6 Σεπτεμβρίου 2024)

    You could say the Blade has been sheathed (for now).

    Τα νέα για την εισαγωγή του Blade στο MCU τα μάθαμε στο Comic-Con του 2019. Ο Mahershala Ali θα αναλάβει τον ομότιτλο ρόλο και πλάι του θα βρεθούν οι Aaron Pierre και Delroy Lindo. Αυτή δεν θα είναι η πρώτη φορά που θα δούμε τον εν λόγω χαρακτήρα στη μεγάλη οθόνη. Να υπενθυμίσουμε ότι ο Wesley Snipes ενσάρκωσε τον ήρωα στην ομώνυμη ταινία “Blade” το 1998 και στα δύο sequels των 2002 και 2004. Οι Nic Pizzolatto και Michael Starrbury γράφουν το σενάριο και ο Yann Demange αναλαμβάνει τα σκηνοθετικά ηνία.

    Ironheart (2024)

    Το “Ironheart” ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια της Ημέρας Επενδυτών του 2020 και θα αποτελείται από έξι επεισόδια. Η σειρά περιστρέφεται γύρω από την ομότιτλη χαρακτήρα, μια έφηβη από το Σικάγο που είναι εξαιρετικά ευφυής και μπόρεσε να ανακατασκευάσει μόνη της μια πιο τεχνολογικά αναβαθμισμένη στολή του Iron Man χωρίς πόρους από τον Tony Stark. Tην ηρωίδα την γνωρίσαμεπρώτα μέσω του “Black Panther: Wakanda Forever”. Το σενάριο γράφεται από την Chinaka Hodge και η Dominique Thorne θα επιστρέψει για τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Άλλοι ηθοποιοί θα είναι οι Anthony Ramos ως Parker Robbins/The Hood, Lyric Ros ως τον καλύτερο φίλο της Williams και Jim Rash ως τον Πρύτανη του MIT από το “Captain America: Civil War” (2016). Σε άγνωστους ρόλους θα δούμε τους Harper Anthony, Manny Montana, Alden Ehrenreich, Shea Couleé, Zoe Terakes, Regan Aliyah, Shakira Barrera, Rashida “Sheedz” Olayiwola, Sonia Denis και Paul Calderón, ενώ ο Sacha Baron Cohen λέγεται ότι θα εμφανιστεί ως Mephisto. Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες για την χαρακτήρα εδώ.

    Agatha: Coven of Chaos (2024)

     

    Το spin-off ανακοινώθηκε τον Νοέμβριο του 2021. Η Agatha Harkness των κόμικς είναι μια πανίσχυρη μάγισσα που επέζησε τις δίκες στο Σάλεμ, έγινε η νταντά του γιου των Mister Fantastic και Invisible Woman (Reed και Susan Richards), Franklin Richards, και βοήθησε τη Wanda με τις δυνάμεις της, καθώς της έμαθε ότι έχει την ικανότητα να αλλάζει την πραγματικότητα. Η Agatha αρχίζει να εκμεταλλεύεται τις δυνάμεις της Wanda, τη βοηθά να δημιουργήσει τα παιδιά της με τον Vision και όταν η δεύτερη τρελαίνεται, σκοτώνει την πρώτη. Όμως η Agatha είναι σκληρό καρύδι, και ακόμα και ως πνεύμα συνεχίζει να επηρεάζει τις ζωές των δύο χαρακτήρων. Δημιουργήθηκε από τους Stan Lee και Jack Kirby και έκανε την πρώτη της εμφάνιση στο “Fantastic Four #94” το 1970. Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες για την χαρακτήρα εδώ.

    Στη σειρά του Disney+ την είδαμε να προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τις δυνάμεις της Wanda, αλλά να αποτυγχάνει παταγωδώς. Χρησιμοποιούσε το Darkhold, ένα αρχαίο βιβλίο με ξόρκια, το οποίο πήρε η Wanda που άρχισε να το μελετά για να μάθει τα μυστικά του. Η Kathryn Hahn θα επαναλάβει τον ρόλο της για την επερχόμενη σειρά, η οποία θα είναι μια σκοτεινή κωμωδία με μουσικοχορευτικές ερμηνείες. Τα γυρίσματα της σειράς έχουν ήδη ξεκινήσει με τους Aubrey Plaza, Joe Locke, Patti LuPone, Emma Caulfield Ford, David Payton, David Lengel, Asif Ali, Amos Glick, Kate Forbes και Brian Brightman να κατέχουν ρόλους σε αυτήν. Η Elizabeth Olsen αποκάλυψε ότι μπορεί να επαναλάβει τον ρόλο της Wanda Maximoff σε αυτήν, ενώ ενδέχεται να δούμε τον Sacha Baron Cohen στον ρόλο του Mephisto.

    Daredevil: Born Again (2024)

    Άγνωστο παραμένει τι πρόκειται να δούμε στην νέα σειρά, με παρελθοντικά δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για ένα reboot και όχι για μια τέταρτη σεζόν, ενώ σίγουρα δεν θα είναι sequel της σειράς του Netflix. Η σειρά ανακοινώθηκε επίσημα τον Μάιο του 2022 και πρωταγωνιστές θα είναι οι Charlie Cox ως Matt Murdock, Vincent D’Onofrio ως Kingpin, Jon Bernthal ως Punisher, Sandrine Holt ως Vanessa Fisk και Margarita Levieva, Michael Gandolfini, Nikki M. James και Michael Gaston σε άγνωστους μέχρι στιγμής ρόλους. Δύο χαρακτήρες που θα λείπουν θα είναι οι Κaren Page (Deborah Ann Woll) και Foggy Nelson (Elden Henson), κάτι που ενδέχεται να δικαιολογήσει η χρονική τοποθέτηση της σειράς, η οποία μάλλον λαμβάνει χώρα το 2020 και κατά τη διάρκεια του Blip. Δημιουργοί είναι οι Matt Corman και Chris Ord, οι οποίοι γράφουν το σενάριο και είναι εκτελεστικοί παραγωγοί με τους Kevin Feige, Louis D’Esposito και Chris Gary. Ο Michael Cuesta ανέλαβε τα σκηνοθετικά ηνία του πρώτου από τα 18 επεισόδια. Η δεύτερη σεζόν είναι ήδη σχεδιασμένη, αλλά ακόμα δεν έχει πάρει το πράσινο φως της υλοποίησης. “Born Again” λεγόταν και η ιστορία των κόμικς που διαδραματιζόταν στα τεύχη “Daredevil #227–231” το 1986. Είχε δημιουργηθεί από τους Frank Miller και David Mazzucchelli, και βλέπαμε την πτώση του Daredevil στην τρέλα και την καταστροφή του από τον Kingpin. Διαβάστε το πώς κολλάει ο Punisher του Jon Bernthal στο MCU.

    Deadpool 3 (8 Νοεμβρίου 2024)

    Deadpool 3 Is Coming in 2024, Hugh Jackman Returns as WolverineΌλες οι επερχόμενες σειρές και ταινίες της Marvel

    Ο Ryan Reynolds επιστρέφει στον ρόλο του αθυρόστομου υπερήρωα και πλάι του θα δούμε τους Hugh Jackman ως Wolverine, Morena Baccarin ως Vanessa, Leslie Uggams ως Blind Al, Karan Soni ως Dopinder, Lewis Tan ως Rusty/Shatterstar, Stefan Kapičić ως Colossus, Brianna Hildebrand ως Negasonic Teenage Warhead, Shioli Kutsuna ως Yukio και Rob Delaney ως Peter, ενώ οι Emma Corin και Matthew Macfadyen θα κατέχουν άγνωστους μέχρι στιγμής ρόλους. Ο Shawn Levy θα αναλάβει τα σκηνοθετικά ηνία και Rhett Reese, Paul Wernick και Zeb Wells θα είναι σεναριογράφοι. Πρόκειται να κρατήσει την ακαταλληλότητα της, παρά το γεγονός ότι θα είναι η πρώτη ταινία της σειράς που θα είναι αποκλειστική παραγωγή των Marvel Studios και Kevin Feige. Τα γυρίσματα ξεκίνησαν την άνοιξη και δεν θα επηρεαστούν από την απεργία των σεναριογράφων.

    Spider-Man: Freshman Year (2024)

    Η σειρά θα λέει την ανείπωτη ιστορία του Peter Parker πριν γίνει ο αγαπημένος μας υπερήρωας. Η σειρά “θα ακολουθεί τον Peter Parker στη διαδρομή για να γίνει ο Spider-Man του MCU, με ένα ταξίδι που όμοιό του δεν έχουμε ξαναδεί και ένα στυλ που γιορτάζει τις αρχικές ρίζες των κόμικς του ήρωα”, λέει η επίσημη σύνοψη. Σεναριογράφος και εκτελεστικός παραγωγός θα είναι ο Jeff Trammel, ενώ ο Charlie Cox θα δανείσει την φωνή του στον Daredevil.

    Marvel Zombies (2024)

    Το “Marvel Zombies” ανακοινώθηκε στη Disney+ Day 2021, θα φέρει τους απέθαντους Captain America, Scarlet Witch, Hawkeye, Ghost, Abomination, Captain Marvel και Okoye, μεταξύ άλλων, και θα έχει όλη “την αιματοχυσία που θέλουμε από μια σειρά με ζόμπι”.

    Vision Quest (2024/25)

    Η σειρά θα είναι το δεύτερο spin-off του “WandaVision” και ο Paul Bettany θα επιστρέψει για τον ρόλο. Θα περιστρέφεται γύρω από τον χαρακτήρα που προσπαθεί να αποκτήσει πάλι τις μνήμες του και την ανθρώπινη πλευρά του. Μαζί του ενδέχεται να δούμε και την Elizabeth Olsen ως Wanda Maximoff. Κάποιοι, μάλιστα, το αποκαλούν “White Vision project”, λόγω της εκδοχής του Vision που πρόκειται να παρουσιάσει. Να υπενθυμίσουμε ότι τον χαρακτήρα τον είχαμε δει στην αρχική σειρά του 2021 και την ιστορία του μπορείτε να τη διαβάσετε εδώ. Η Jac Schaeffer, που ήταν δημιουργός, σεναριογράφος και εκτελεστική παραγωγής του “WandaVision”, θα επιβλέπει το project.

    Fantastic Four (14 Φεβρουαρίου 2025)

    Josh Friedman will pen the script for the upcoming film.

    Κατά την διάρκεια της D23 επιβεβαίωθηκε ότι την σκηνοθεσία του “Fantastic Four” αναλαμβάνει ο Matt Shakman. Το σενάριο ξαναγράφεται από τον Josh Friedman και η ιστορία δεν θα είναι origin, αλλά θα “ένα μεγάλο θεμέλιο” για το μέλλον του σύμπαντος.

    Avengers: The Kang Dynasty (2 Μαΐου 2025)

    Ο Destin Daniel Cretton αναλαμβάνει τα σκηνοθετικά ηνία και ο Jeff Loveness θα γράψει το σενάριο. Τόσο αυτή, όσο και το sequel ανακοινώθηκαν κατά την διάρκεια του Comic-Con 2022.

    Avengers: Secret Wars (1 Μαΐου 2026)

    Το σενάριο γράφεται από τον Michael Waldron. Αυτή θα είναι η τρίτη φορά θα συνεργαστεί με το MCU, μιας και στο παρελθόν έφερε το “Loki”, στο οποίο ήταν showrunner και εκτελεστικός παραγωγός, και το “Doctor Strange in the Multiverse of Madness” (2022), τα οποία συνδέονταν άμεσα μεταξύ τους.

    Armor Wars (Άγνωστη ημερομηνία/περίοδος πρεμιέρας)

    Το “Armor Wars” ανακοινώθηκε τον Δεκέμβριο του 2020 και αρχική θα ήταν σειρά, αλλά μετά η μορφή της άλλαξε σε ταινία. Η ιστορία βασίζεται στο arc των David Michelinie, Bob Layton, Mark D. Bright και Barry Windsor-Smith, “Iron Man #225-232” (1987-88), αλλά θα φέρει και τη μοντέρνα ματιά των Marvel Studios. Θα δούμε την τεχνολογία του Tony Stark να πέφτει σε λάθος χέρια, και τον James Rhodes/War Machine του Don Cheadle να προσπαθεί να την ανακτήσει πριν γίνει κάποιο μεγαλύτερο κακό. Η σειρά λέγεται θα τιμήσει τον θάνατο του Tony Stark/Iron Man, ο οποίος, όπως ξέρουμε, έχασε την ζωή του στο “Avengers: Endgame” (2019). Άλλη μια επιστροφή θα είναι αυτή του Walton Goggins ως Sonny Burch, όπως τον είδαμε στο “Ant-Man and the Wasp” (2018). Το σενάριο θα γραφτεί από τον Yassir Lester, ο οποίος θα είναι και εκτελεστικός παραγωγός.

    Sequel του “Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings” (Άγνωστη ημερομηνία/περίοδος πρεμιέρας)

    Το sequel ανακοινώθηκε λίγο μετά την πρώτη ταινία του 2021 με τον Destin Daniel Cretton να επιστρέφει για να γράψει το σενάριο και να αναλάβει την σκηνοθεσία.

    Άτιτλη σειρά για την Wakanda (Άγνωστη ημερομηνία/περίοδος πρεμιέρας)

    Η σειρά έχει ανακοινωθεί από το 2021 και σίγουρα θα δούμε την Danai Gurira στον ρόλο της Okoye. Στην δημιουργία της θα βοηθήσει και ο σκηνοθέτης των “Black Panther” (2018) και “Black Panther: Wakanda Forever” (2022.)

    Spider-Man: Sophomore Year (Άγνωστη ημερομηνία/περίοδος πρεμιέρας)

    Πρόκειται για το sequel του “Spider-Man: Freshman Year”.

    Άτιτλη σειρά για τον Nova (Άγνωστη ημερομηνία/περίοδος πρεμιέρας)

    Ο Nova εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο “The Man Called Nova #1” το 1976 ως ένας υπερήρωας που ταξιδεύει στο διάστημα και παίρνει τις δυνάμεις του από μια κοσμική πηγή ενέργειας γνωστή ως Nova Force. Το πραγματικό όνομα του είναι Richard Rider, είναι μέλος του Nova Corps – μιας διαγαλαξιακής ειρηνευτικής δύναμης που έχει ήδη εμφανιστεί στο MCU μέσω των ταινιών “Guardians of the Galaxy”. Το project γράφεται από τον συγγραφέα του “Moon Knight”, Sabir Pirzada, αλλά είναι άγνωστο αν θα είναι κινηματογραφική ταινία ή η τηλεοπτική σειρά για το Disney+.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ