Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, 2024
More

    To αρχικό cast του “One Piece” επιστρέφει για τη μεταγλωττισμένη εκδοχή της live-action σειράς

    To αρχικό cast του "One Piece" επιστρέφει για τη μεταγλωττισμένη εκδοχή της live-action σειράς

    Τα αρχικά μέλη του cast του “One Piece” θα επιστρέψουν για να δανείσουν τις φωνές τους στην ιαπωνική μεταγλώττιση της live-action μεταφοράς του Netflix.

    Η ανακοίνωση έγινε κατά τη διάρκεια του Anime Expo 2023 (μέσω Deadline), η οποία συνοδεύτηκε από ένα βίντεο όπου ο Iñaki Godoy, που ενσαρκώνει τον Monkey D. Luffy, συνάντησε την Mayumi Tanaka, που δανείζει τη φωνή της στον χαρακτήρα από το 1999. Εκτός αυτής, άλλοι ηθοποιοί που θα επιστρέψουν θα είναι οι Kazuya Nakai ως Roronoa Zoro, Akemi Okamura ως Nami, Kappei Yamaguchi ως Usopp και Hiroaki Hirata ως Sanji.

    Δείτε την ανακοίνωση παρακάτω:

    H live-action μεταφορά του “One Piece” ανακοινώθηκε το 2017 και πήρε και επίσημα το πράσινο φως στις αρχές του 2020. Η επίσημη σύνοψη λέει τα εξής: “Βασισμένο στο πιο εμπορικό ιαπωνικό μάνγκα όλων των εποχών από τον Eiichiro Oda, το ‘One Piece’ είναι μια πρωτοφανής θρυλική θαλάσσια περιπέτεια. Ο Monkey D. Luffy είναι ένας νεαρός εξερευνητής που από τότε που θυμάται τον εαυτό του ονειρεύεται μια ελεύθερη ζωή. Ο Luffy απλώνει πανιά από το μικρό του χωριό και ξεκινά ένα επικίνδυνο ταξί για να βρει τον θρυλικό θησαυρό One Piece και να γίνει ο βασιλιάς των πειρατών! Για να βρει όμως το μεγάλο τρόπαιο, ο Luffy θα πρέπει, πριν από ένα πλοίο, να βρει το πλήρωμα που πάντα ήθελε, οργώνοντας κάθε σπιθαμή της αχανούς θάλασσας, αφήνοντας πίσω του τους Ναυτικούς και αποφεύγοντας παντού επικίνδυνους εχθρούς”.

    Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους – εκτός του Godoy – θα δούμε και τους Mackenyu ως Roronoa Zoro, Emily Rudd ως Nami, Jacob Romero Gibson ως Usopp, Taz Skylar ως Sanji, Morgan Davies ως Koby, Ilia Isorelýs Paulino ως Alvida, Aidan Scott ως Helmeppo, Jeff Ward ως Buggy, McKinley Belcher III ως Arlong, Vincent Regan ως Garp και Peter Gadiot ως Shanks. Ο Oda είναι εκτελεστικός παραγωγός, μαζί με τους Marty Adelstein, Becky Clements, Steven Maeda και Matt Owens, με τους δύο τελευταίους να είναι και showrunner.

    Το “One Piece” θα κάνει το ντεμπούτο του στις 31 Αυγούστου. Ανυπομονείτε; Πείτε μας στα σχόλια.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ