Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, 2024
More

    Γράμμα του δημιουργού του One Piece συνοδεύει το trailer της live-action μεταφοράς

    Γράμμα του δημιουργού του One Piece συνοδεύει το trailer της live-action μεταφοράς

    O δημιουργός του “One Piece”, Eiichiro Oda, μοιράστηκε τις σκέψεις του για την επερχόμενη live-action μεταφορά που θα κυκλοφορήσει στο Netflix στις 31 Αυγούστου.

    Το γράμμα του δημοσιεύτηκε παράλληλα με την αποκάλυψη του trailer, το οποίο φέρει τα μέλη των Straw Hats, Monkey D. Luffy (Iñaki Godoy), Roronoa Zoro (Mackenyu), Nami (Emily Rudd), Sanji (Taz Skylar) και Usopp (Jacob Romero).

    Δείτε το παρακάτω:

    “Θα το δω. Δεν υπάρχουν συμβιβασμοί στην σειρά! Μπήκαν τόσα πολλά σε αυτό – οι προσπάθειες των ηθοποιών, το χτίσιμο των κόσμων και τα κουστούμια, η παρουσίαση των πραγμάτων με ένα τρόπο που μπορεί να γίνει μόνο στο live-action, ο διάλογος – και η όλη διαδικασία τόσων ανθρώπων μαζί ήταν μια γιορτή από μόνη της. Οι παραγωγοί και το συνεργείο είναι τα πλεονεκτήματα του Ιive action, και ειλικρινά, είναι superfans του ‘One Piece'”, έγραψε ο Oda. “Μέχρι στιγμής, αγαπώ την ομάδα της παραγωγής και το cast τόσο πολύ που ανυπομονώ να πάρουν τα εύσημα που τους αναλογούν από όλο τον κόσμο”.

    H live-action μεταφορά του “One Piece” ανακοινώθηκε το 2017 και πήρε και επίσημα το πράσινο φως στις αρχές του 2020. Εκτός των παραπάνω, άλλοι πρωταγωνιστές θα είναι οι Morgan Davies ως Koby, Ilia Isorelýs Paulino ως Alvida, Aidan Scott ως Helmeppo, Jeff Ward ως Buggy, McKinley Belcher III ως Arlong, Vincent Regan ως Garp και Peter Gadiot ως Shanks. Ο Oda είναι εκτελεστικός παραγωγός, μαζί με τους Marty Adelstein, Becky Clements, Steven Maeda και Matt Owens, με τους δύο τελευταίους να είναι και showrunner.

    Τέλος να αναφέρουμε ότι το cast του anime θα επιστρέψει για την μεταγλωττισμένη εκδοχή της live-action σειράς. Πώς σας φαίνεται το trailer; Θα δείτε τη σειρά; Πείτε μας στα σχόλια.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ